<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:12 AM:

佢驚葡萄牙d球員知道左之後唔盡力去踢........
呢下野佢唔夠大力神勁啦
話走就走吹咩..........
Originally posted by 038886 at 2006-6-26 01:13 AM:

唔係做得好好...係做得極好..sorry=.=
我係argentina fans..可以炒人6:0..你得嗎
可以係c組手名..你得嗎
以下內容只此一次
僅代表本人立場
不代表英格蘭球迷立場
敬請留意

英格蘭02年世界杯分組賽1比0棄走阿根廷
最後阿根廷分組賽出局
又唔見你講既
Originally posted by 038886 at 2006-6-26 01:26 AM:
好!歷史咪歷史!
98果時呢
90果時呢
所以我係來冇拎英格蘭同其他做對比
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:37 AM:

擔心我都會,但係贏到波咪得囉,我寧願要踢得一般贏波,我唔想踢得好反而輸波
擔心都冇用我地又唔係領隊
為在遠方既英格蘭球員作出無限量既支持而經足夠
深信全球既英格蘭球迷發出黎既正能量會帶來奇蹟
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 01:56 AM:

佢地各自為政得太利害了,你睇下德國...
我覺得個領隊個勢太水
食唔住班球員
雖解艾力臣執教其間成績唔太差但係換下領隊可能係好事
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 02:03 AM:

我覺得英格蘭前鋒應多d向左右走同返後拿波  
呢個工作完全係朗尼既踢法
但係呢場佢打最前局佢企死係前面等
Originally posted by 20001160 at 2006-6-26 02:10 AM:

朗尼冇可能打單箭頭     浪費
冇人用都要局住上啦
高治又唔掂
禾確特又不明物體
奧雲返左屋企
仲可以點
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:15 AM:

麥卡倫同艾歷臣好似都係果類教練,都...
成功例子:祖高爾
岩岩出道既時候扭波扭到痴晒線
同依家對比好似兩個人咁
雖然唔鍾意摩連奴成日串串貢不過都服左佢
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:21 AM:

好少教練有呢個功力
史高拉利
04歐洲國家杯用晒大家想要佢出既陣容
證明個陣唔掂
第二場收起多名主力即時見功
可惜佢擦身而過
Originally posted by abc123aa at 2006-6-26 02:32 AM:

大菲,希汀克,摩連奴真係好有料
彭利拿都好似唔錯
安慰下自己先
葡萄牙依家用巴西風格大菲一黎就做到野
南美o個套帶過黎英格蘭可能又會失敗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【現場討論】英格蘭 VS 厄瓜多爾

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。