<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
/ q6 m2 o1 g5 d- g. B. {5 A$ C
1 J5 F9 a! M+ N% [你有無試過日日被人話偽君子的感受﹖ 開頭我是有禮貌的。
3 u" m+ z- d6 W; O$ o: W/ |6 @/ M0 p" R+ B9 D
你話我井底蛙? 你知唔知我一年去過幾多地方 ?
" _- R* l# \0 ?/ M5 W/ Q5 w# y" B$ ?0 p5 D( ~6 l& t
拒地開口埋口就睇人走光﹐ 點學習 ﹖ ...
. }3 k3 }5 b1 ]4 o( mBabafett 發表於 2009-12-17 11:04 AM
7 ?/ D9 K: a( h2 g又老屈?
  K' O9 j/ O! A在互聯網上尚且不會看見對方的嘴臉,但現實中聽到這些說話一定比單看文字討厭一百倍,哪師兄如何處理?!
: k1 T: M' s! Y衰貓 發表於 2009-12-17 11:43 AM
4 Y* H7 H& T0 A& A4 Z呢樣我就唔知啦,但肯定唔會夠膽撩人去大會堂或打拳館隻揪8 a+ f% g  {( p, c
有句俗語:講就兇狠,做就碌很.講得好啱呀!
任何人透過書寫、口述或行為舉動去發布( * 註)一些誹謗性言論或事情,而該項事情針對另一個人或一間機構,該發布人便可能要就誹謗負上法律責任。概括而言,誹謗分為兩類 : 一類是 永久形式誹謗 (Libel) ,即以書寫 ...* U$ {& x9 Z; X0 @$ W
hamsubboy 發表於 2009-12-17 08:27 PM
5 S1 [2 ]* s9 d; c* C2 ^; @) I
呢個哥仔真係有趣到非常!!! 尋晚飲酒緊dvd既我都突然咩都吾做,半途加入~~
1 u/ i& h* }6 ^( X) w: y; G3 |2 walan3015chan 發表於 2009-12-17 08:34 PM
, z/ H$ ~/ N0 ~% S1 D/ L& N4 h都唔知係咪同甘國武係同一個人黎
, t' N8 G2 d0 g2 w
甘國武會凹水架,當年我x到佢仆街架!' b! a1 e0 m* y7 `" T
alan3015chan 發表於 2009-12-17 08:38 PM
4 K- Z9 P1 W0 o3 x
以前做cdrom,記得好似仲有個歌神安仔
樓主仲未蒲頭既??你地既對話真係好撚頂癮呀!. m4 M+ k  X9 X9 |
alan3015chan 發表於 2009-12-17 08:40 PM
/ v0 B3 v( y/ g去左瑞士公幹
4 _  J1 n. E1 e  K4 B1 I叫佢買包瑞士糖我吔下好嗎?
, [, H7 g% R5 O0 o9 l& F2 dalan3015chan 發表於 2009-12-17 08:46 PM
8 c) P' x+ K/ Y% q0 y. n2 Q
你唔抵得我就算啦, my dear Winters。, A2 B! d! d; K* N
+ G0 S. _( E" v5 k: ~
不如大家今個weekend 出黎見面﹐ 甘你就知道乜野叫做成功人士。 順便帶埋份手信俾你 (Switzerland Cocoa)。
' A3 P) B) ?% K, e6 k+ ?5 Q3 M# J9 P% z7 d/ t2 c0 C6 Y  `0 b
你e-mail係乜 ?
, G; R4 ~% n. _4 Z( K& W
佢話買Switzerland Cocoa比我
7 B! e* k. j! V. y$ p# {" L2 x最撚勁係9哥!亨九利!
1 O* q8 `: O8 ^一個吊十幾個!!幾撚有型呀!!!5 g" x2 `, o' ?& H  j% t: O: }
alan3015chan 發表於 2009-12-17 08:42 PM
/ T2 ?) c% D* r2 F* \& f3 j$ ]
以前aio人多幾好玩,而家...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。