<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » QR Hunter返黎啦!邀請各位黎影相!
返回列表 回復 發帖

聽日打風啲字未confirm不過今個星期邊個係QR Angel話比大家先~
佢叫做Maggie!

QR Angel: Maggie Chow
日期:17/8
時間:16:45-19:00
地點:旺角西洋菜街(兆萬中心段)
獎品:
i) 寶礦力
ii) 麥當勞現金券
iii) KKCenterHK美甲貼紙
iv) Dr.Beckmann《潔淨護色紙試用裝》
v) Digital獎品
vi) Tiger111頸巾
更多獎品及任務每日追加及更新,詳情留意QR Hunter app任務欄,全部禮品免費㗎~

提示:避免網絡擠塞可於活動前完成任務,再到場兌換更省時間。

*如天氣不穩定,兌換日更改將於該日中午公佈*

另外想同各影師講下,我加添左個QR Hunter活動fanart相簿。
最近希望大家可以send啲你地過去影過QR Hunter活動既相,如果唔介意會係專頁出現,歡迎用Facebook send比我地架。

638 x 960 PIXEL下載

今日Model會cancel, sorry all..因為應該會落雨
下個星期希望唔好落啦
唔落雨,confirm cancel就出大陽!今次真係對唔住大家同model妹妹啦~
下個星期希望唔好落啦...雖然有電腦展但係如果唔落雨,我保證大家會影得好好好開心!
天吖!下星期六請放晴!!
Chopa我收到你的信息了,但我回覆唔到不過請放心,我會跟進的~
無錯,係佢啦!大家影得開心啲啦!
QR Angel: Vivi Tam
日期:24/8
獎品:
i)寶礦力
ii)麥當勞現金券
iii)JaneClare潔面體驗裝+優惠券
iv)KKCenterHK美甲貼紙
v) Dr.Beckmann《潔淨護色紙試用裝》
vi) Digital品牌特色禮品
vii) Tiger111頸巾
更多獎品及任務每日追加及更新,詳情留意QR Hunter app任務欄,全部禮品免費㗎~
提示:避免網絡擠塞可於活動前完成任務,再到場兌換更省時間。
*如天氣不穩定,兌換日更改將於該日中午公佈*

另外想同各影師講下,我加添左個QR Hunter活動fanart相簿。
最近希望大家可以send啲你地過去影過QR Hunter活動既相,如果唔介意會係專頁出現,歡迎用Facebook send比我地架。

960 x 646 PIXEL下載

去馬:)
安排如下:
落雨會休息,一停就再影,估計七點收工!
Thank you and thanks for coming everyone
Need to Thx Lar sir's arrangement
Chopa2 發表於 2013-8-25 01:28 AM
唔可多謝我啦,我多謝你地至真,好幾位巴打由電腦展撲過黎影,真係既唔好意思又感動啦!
我又黎啦!今次有兌換晌街做,所以地方可能會迫少少,請見諒!

QR Angel: Kimmy Tsoi
日期:31/8
獎品:
i)寶礦力
ii)麥當勞現金券
iii) M&M
iv) Dr. Beckmann Color & Dirt collector

活動追加!!!先放料比大家先, QR Hunter九月有新功能,所以今個星期除左31/8之外,再加一個!!
當日QR Angel出現形式同過往唔同,今次係同大家一齊玩QR Hunter為主。
為左你地我亦爭取左一個影相時間,當日會有十五分鐘比大家大影特影。影相時間及安排我會再同大家confirm,如果想同QR Angel一齊玩就記得早啲到,不過記得記得download左app先!

QR Angel: Easter Chau
日期:1/9
時間:16:45-19:30
獎品:秘密

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » QR Hunter返黎啦!邀請各位黎影相!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。