<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by G-Master at 2006-8-19 05:59 PM:
今日系我last一日活躍在26FUN
暑假都未完
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-19 06:11 PM:

喂,你嗰兩個加分post 加唔加得分比你咖?
你個簽名檔................
下莫非有野睇
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-19 06:11 PM:

喂,你嗰兩個加分post 加唔加得分比你咖?
你個簽名檔................
Originally posted by playbr2 at 2006-8-19 06:17 PM:

下莫非有野睇
有BUG

佢話唔鐘意受人小欣小慰

咁你吾比小欣同小慰佢,咪可以搞佢個A/C囉
Originally posted by 自由神 at 2006-8-26 06:01 PM:

你咩group?
讀理科ME TOO

group---->Psychology + BIO + P.M  +  PHY + L.B(通識)

HOW ABOUT U
Originally posted by playbr2 at 2006-8-26 06:24 PM:

讀理科ME TOO

group---->Psychology + BIO + P.M  +  PHY + L.B(通識)

HOW ABOUT U
Originally posted by 自由神 at 2006-8-26 06:27 PM:

你係邊度讀書?咁多科既?
香港某間中學,有Psychology讀既中學好少咋,你查下就知(吾係莊記預科書院)

我考4AL,3AS.......本來想考中、西史同BUSINESS,BUT A-LEVEL最多考七科

結果Year 1 我又去考返中、西史同BUSINESS 重加多左個ECON  
Originally posted by Triangel at 2006-8-27 01:10 AM:

冇罪洗乜個個Angel 都打晒格仔呀
因為個個叫Angel 既都係魔鬼身,豬才八臉
Originally posted by KakeiAngel at 2006-8-27 01:20 AM:

小喇叭......看圖教睇英文字............ " W " ......

[ Last edited by KakeiAngel on 2006-8-27 at 01:25 AM ]
你個係w

E個先係W

553 x 640 PIXEL下載

Originally posted by Triangel at 2006-8-28 12:05 AM:

借你用,用完還返比BoyBoy
Triangel有ED野,佢用過ED野黎..........

睇下有冇雞雞蛋生先.........冇蛋生
Originally posted by Triangel at 2006-8-28 12:20 AM:

有備無患
睇下有冇雞雞蛋生先.........冇蛋生

有備無患..................

小龍女冇左.......................
Originally posted by cwleung1988 at 2006-8-29 12:07 AM:

哈哈...我都唔記得係點啦...
成半年冇寫網上日記啦
1988兄弟

http://www.wretch.cc/user/Ryan4ever

生日:  1988/10/7    18 old/y
血型:  唔記   
身高:  唔清楚 = =   
體重:  唔清楚 = =X2   
學歷:  毅進成員之一   
職業:  做人老豆,哥哥

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。