<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你最想同邊個女星玩 "人肉呼拉圈" ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SWK at 2008-5-22 03:51:

Tri 你條 L

係 office 佢邊敢入各色其色

唔怕 d 墨西哥婆睇完姣性大發污辱佢咩

"盡收天下美女 XD" 果個加架
我知邊個啦 唔hide post 咪沉咯
Originally posted by SWK at 2008-5-22 03:52:

賤人自我封印

mhkk 比部殘腦封印

我 SWK 獨大
SWK
Originally posted by SWK at 2008-5-22 03:57:

試反應之嘛

其實大部份團隊成員並不支持 hide post

我都係時候順應下大家

何況呢個 Post 我跟足版規去出
原來如此
Originally posted by SWK at 2008-5-22 04:05:

身為版主唔跟版規做野

第時如果甘生犯版規

俾佢抽秤返轉頭點算
Originally posted by mhkk at 2008-5-22 04:17:

5hide5回
5洗冒減分豐險
Originally posted by mhkk at 2008-5-22 04:19:

不嬲
冇犯版規-我
你出又5-SWK
咪L扯開話題  

你仲未講點解個個想做呼拉圈
Originally posted by mhkk at 2008-5-22 05:00:

仲寫緊
寫咩寫咁耐
Originally posted by mhkk at 2008-5-22 05:01:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=19#pid2689537
有咩?
個男娶左第一個女
點知男就同第二個女走佬

第一個女死左 之後整死個男 要佢同佢一齊
Originally posted by mhkk at 2008-5-22 05:13:

[url]http://blog.roodo.com/immole...
Originally posted by e_e at 2008-5-22 05:23:

咸文???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 你最想同邊個女星玩 "人肉呼拉圈" ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。