<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 01:00:
. h. X' C% ~4 s# \4 t. B* Y3 @. x1 I4 j* F
u bad bad
; D! ]5 C* ?5 v知你上20000嘛,仲唔係升空?你諗咩呀???
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 01:03:- t0 n; ~8 M0 Q: ~$ K: L/ S+ C
- a$ K6 h- X. f/ u2 C# h
都差唔多喇~!~
4 {5 O. N' s/ t# ?* C我都就到18000喇
d雨未停過
Originally posted by roykenroy at 2005-8-20 01:06:9 `8 x5 \  ]: t8 x. K. p2 h  B
  Q4 }% q! ]! D
咁想唔想要jack?
: H$ D) s6 T/ D% A
我想喎,你有計?
Originally posted by night at 2005-8-20 01:07:
, \5 O: f9 e, w( t1 K3 k* K, ^7 b: F* C- D3 ^0 O5 }" f/ n; M
佢無氣,踢唔晒全場5 N# C  W+ W! z: I% f
否則國米都重用佢:cool:( I* b7 M# p, c' \2 T

+ f' h2 i9 V! l3 q& x) ~) }; X2 r不過係好波之人
5 ?, O/ {, B2 U0 y% b' B佢真係衰冇氣,哂左佢
Originally posted by roykenroy at 2005-8-20 01:08:
" Y1 ^# P6 b- i, t0 i. I! s: r" G( |% Q' v+ `
你要o黎做咩呀??
0 v5 r) X) Q5 {$ r% B8 T你有gf鍾意kitty咩??5 W. s/ s4 W- E5 d- `* a4 v9 o
up o黎聽下先啦!!!
! E. n8 k4 ?. {; ~$ ?0 g4 t有個龐身,好d嘛
Originally posted by night at 2005-8-20 01:11:
1 q3 K+ v- V" y0 Z" x+ X% y5 n$ I) [3 [6 v( l% f2 f
e度講波會唔會有d 9唔搭8呢:cool:
7 }/ a8 D$ W- o. R' I$ g' H
唔係日日講就得啦
Originally posted by roykenroy at 2005-8-20 01:14:8 V( |- C* p& D  j% y# l
0 j. b4 x& `0 ~
cash 會好d嘛??
- ~( m( i$ G8 y+ p8 t
我係講媾女都易d呀
Originally posted by night at 2005-8-20 01:15:
$ l# D1 ]& B+ w) H1 ~3 s6 w0 x2 u; F5 }- S" m; D# j6 n
可能我除左講波就同你地d話題有d格格不入..............
2 b+ [9 i" F% o' E4 K, B你除左波,仲有咩好先???
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 01:15:* H# P9 @0 S  C3 w
6 t4 D4 \7 {! [' j8 b
頂~~~~~~~~~~~
8 u9 G1 F! s2 w1 Y' h( j做咩咋?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。