<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-3 17:09:
出面阿根廷[讓半一]
阿根廷 讓一球 6 分  , 片唔片 ?
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-3 17:25:

你成日呃人半格
我買左"阿根廷"贏2:1.......諗落冇著數,下次再同你片過
Haha ~ 搵食o者 ~
咁你贏多 d ~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-4 00:00:

即係我估乜都得?

阿根廷 讓一球 6 分 上盤
有人片啦 !

阿根廷 下盤

阿根廷 兩球搞掂你 ~
Originally posted by jordi at 2008-6-4 11:10:

有人片啦 !

阿根廷 下盤

阿根廷 兩球搞掂你 ~
場波原來禮拜四先踢 , 馬會咁鐘意開未來盤 ~
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-4 11:55:

乜估上盤唔係即係估阿根廷嬴咩
點解變左估和或墨西哥贏, 阿根廷兩球又可以ko我o既

咁到時先片啦
艾力克 都係唔片啦 ~
取消啦 ~
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-4 17:50:

咁掃興??
場波延遲左 , 搞到無 mood ~
艾力克 , 唔片阿根廷啦 , 不如片 " 富明尼斯 vs 小保加 " , 好嗎 ?
o爹兄 , 片唔片 ?
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-4 18:55:
呢場好高難度wor,俾我度度,晏dd答你
若力克唔片就我補上la~
你不如開左盤先
跟馬會 " 富明尼斯 讓平半 -0.5 "

我要富明尼斯 , 即係上盤 ~ 6 分

p.s : 上回合 , 3x1 俄羅斯 x 英格蘭-1 x 小保加 ,
       臨尾香左小保加 , 一於要佢祭旗 .
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-4 20:43:

玩6分咁狼死
我通常...
也媽嗲  
Originally posted by 艾力克 at 2008-6-5 00:47:

最鍾意圍抽

jordi: 富明尼斯上盤 ~ 6 分
deidei, erer: 小保加 (0/+0.5) ~ 6 分

唔知會唔會係我第2次加分呢
睇黎玩大左 .....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。