<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 愚人節爆大鑊! EF 管理人員真身大嚗光!
返回列表 回復 發帖

3 L" h) N% f2 {6 W: M4 K( o  M睇下先
EF小人物

又話一人一張,點知剩係得番大皇你張靚仔相0 `0 z" S. O1 T7 B) V

3 }3 w$ }. J- P3 o# ^: d" B唔好話畀人聽" {. t6 ]4 R: }& U7 o3 o
(BOYDMAN似阿金哥)
EF小人物

Originally posted by BOYDWAN at 2008-4-1 17:49:' k0 r. v# J3 D* c" Z
7 N3 m) \  _# w/ Q1 z
4 r' Y+ m6 r( f  t

6 X5 z* w3 }! P我無理由post 自己張相出黎咖~+ C# Q  S7 ?+ w% s
梗係犧牲佢地嘅照啦~
0 a9 U# l! q: [! P. K9 f+ K:
9 h  T3 j9 w, S* V/ I# N' g! j
EF小人物

Originally posted by SWK at 2008-4-1 17:53:
% t' W) x8 z- x2 e) S4 te_e(甘國武)
2 e% S8 {# E+ S1 i5 N" K0 t

4 E) Z4 I" b6 A3 f* w  S7 x% X1 R我都投左他
EF小人物

Originally posted by ivanland at 2008-4-1 17:53:: ?! g; ]( C! y

7 Q5 X0 ^' {1 P! ?中間分界...心理變態....
( }9 E& _3 q( o4 Q
9 L2 J! v, _8 z  X% |% E唔好話畀人聽大皇中間分界
EF小人物

Originally posted by ivanland at 2008-4-1 17:57:
+ A  F8 q5 T( q/ |" ~1 n3 u0 Y9 D+ e
x2
: _/ f1 w( H& I* Z& r/ Sx3
EF小人物

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 18:55:, g) u* \4 o+ T3 D8 C& u
頂..........無啦啦關我事
8 t5 ~- J! ~6 u" K) Q/ T7 C7 ?( k好在無人會想睇我個衰樣/ ?! B: B0 R) }. b9 ^

# Y( p( V( v6 Q) E0 D2 Y投啦投啦!大家投啦!; e' |2 F% [3 p. x' y4 k& r/ o4 }
還掂都唔關我事
9 A: M; h9 C+ x$ e/ M: V
唔好咁謙啦
6 |4 k7 S) ~. L: g- I你個look都幾靚女0 g& d# Y1 y3 V3 c! x: c

4 }- y' c8 J9 O4 Q' w2 F自由神素有ef黃夏蕙之稱
EF小人物

Originally posted by BOYDWAN at 2008-4-1 20:10:
6 }4 K2 x8 X( U* N9 P$ N嘩..........成班人都擦鞋擦都出...
! A: O. Y& V) u2 q( T: e/ Y
因為大家較好色,加上甘生張相全祼,咪引起大家的暇想羅
, Y) B" n( k- R; M  _! c7 J7 g* c
: X4 y5 z3 M5 j. E# s8 j! s* m  p其實甘生一d都唔靚仔,他比較似人妖
EF小人物

Originally posted by 155220 at 2008-4-1 19:52:1 H% I2 i' V- v5 F7 B
d佬出去影左咁多相,相信有唔少版友見過佢既廬山真面目^^
% B& C9 g: C$ x* |, J. d8 `6 T
* E( E2 C$ P. X9 E' }張相係他係沙灘著三點式影緊靚女的時候偷影架
EF小人物

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 21:19:* ~5 s9 k  f6 o

A% p7 h  G( O8 ^0 |今日唔係愚人節既話..........! G5 Y/ R$ W4 z7 Z% i
我一定咩差野都唔理一次過爆粗鬧爆你
+ _, J9 K% g3 P9 A
唔好扮野啦
" Z) m$ j: ?+ C6 a1 \8 u* Q& q- G你張相化哂妝,擺出一副殺死人的誘人pose,幾似夏蕙姐啊
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 愚人節爆大鑊! EF 管理人員真身大嚗光!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。