<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-26 05:07 PM:

halo~其實我都有成日上黎ga~!不過冇乜點留言姐~!

反正而家個假有排放,悶悶地,諗住溝住d網友先囉~! 所以就上黎問下 BOYSWAN 兄有咩絕技傳授我.
哈~原來如此.......! 不過你指嗰d網友靠唔靠得住先?陣間比人騙財騙色就閉咯~
Originally posted by hamsubboy at 2005-6-27 01:05 AM:

係呀! 其實好可憐, 表面好似無野, 其實內心既痛苦唔係個個都試過同明白.
我明白。 一切在心中啦爸打!
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-27 01:12 AM:

BOYDWAN 兄~有冇咩方法可以冧掂d網友ga~?
ian,有無諗過網友點解要上網識朋友呢?可能性如下:
1) 生活圈子狹窄,無乜朋友
2) 想識朋友但又想保護自己
3) 身邊朋友太悶,想見識吓出面唔同嘅人
4) 生活太無聊枯燥、又想見識一下出面嘅世界

咁你諗一下,如果個女仔真係好"得",邊駛花咁多時間係電腦度磨?一日24小時都唔夠用喇~

*你考慮清楚都係決定"去馬"嘅話,我再教你咯,ok~?
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-28 09:10 PM:

BOYDWAN兄,諗左兩日諗清楚喇!!! 我決定去馬!!!
last question:  幅相係咪真係佢先?
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-28 11:39 PM:

肯定係,尋日玩過webcam同傾左幾個字電話.
ok~~~ian!pls give me the particulars abt the girl, as details as you can~
bro. cyc1, thanks for your very helpful information~~~the places which you post is quite good~ thank you very much (又多一員猛將加入,真開心~^^ )

如果我揀呢,我就prefer大亞、花串或者雲海喇~!(橙家同稻菊水準差咗咯,總厨換咗人....食裝修都幾ok嘅)不過價錢就.......halu你要有心理準備咯,$2000-hkd 左右到落樓啦~ (溝女氹d 本啦,值得嘅~)

*by the way, bro cyc1, maybe we relly knew each other~~~ ^^"
whatever, thanks for your help~!
Originally posted by 清揚 at 2005-6-29 05:12 PM:

約人出黎睇下戲食餐飯見下人地先la.(睇下對方儀態及行為舉止好唔好再作決定)
唔.......清揚兄果然深知我心、英雄所見略同
(不過....中二會唔會細咗d呢 ,佢"話"17咋喎........ian,你咁嗒佢糖,佢好靚咖? )

*想冧女啫,easy!今晚夜d 覆你啦,放心:cool:
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-29 11:14 PM:

單對單約佢出黎~? 駛唔駛搵埋班fd 咁~?
佢d fd 你識唔識先?識物一齊咯~可能有superise咖! (不過要小心比人當水魚呀吓 )
Originally posted by cyc1 at 2005-6-29 06:09 PM:

BOYDWAN bro, I dun think we kn...
bro. cyc1, you are smart, really smart~! but i'm just a guest-consultant of morgan......
(besides, i'm just a small potato in a small enterprises in u.s.)

anyway, nice to meet you, bro.~
*it's too bad one of our bro. hamsubboy is not here....where a you bro. ???
Originally posted by ianiankuan at 2005-6-29 11:51 PM:

唔識=3=

仲等緊你d絕技呀BOYDWAN bro~
用住清揚兄d 方法先啦,都work咖~~~嗱,正路頭兩次佢都會推你嘅.....唔緊要,咁就最理想,用電話攻勢先啦 (聽得出双方語氣嘛),一於勁冧佢,四個字"關懷備至",引返佢轉頭,要令佢對你產生好大好感同興趣,等佢忍唔住要見你就very good la~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。