<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nono_comdan at 2007-1-15 06:37 PM:
7 D+ b  x1 A8 m4 S4 @7 Q& ?3 h& o, Z網上行大家認為你他點?- D) ]* A6 ?- m% }
我認為他根本...
# N& u7 |0 I( K0 r8 I* c

8 A. T5 P2 k! A0 n: u老友 你玩咩online game先  |+ I( r% }6 l8 L, l2 C0 r& X
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話
7 u# T; d  B# ?1 Y7 }; }
, p: `" U; n4 p8 \( b( r其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽, t5 D- x# I1 R% p
不過好似貴左d
同埋網速問題 同你住邊區好有關係
Originally posted by bigfish at 2007-1-15 07:26 PM:
% a9 t( ]7 D6 G+ C* U遲d 大家睇英超都要裝 netvigator 啦,...
& a1 g% W* R$ a, j
2 C5 q+ C, W: Z" j% j# z' H
收皮喇 唔該 成日提英超 唔係個個都睇波架 阿生
Originally posted by karen0123 at 2007-1-15 08:12 PM:
4 O8 ^6 ~! E4 g% X' t+ q網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?) K2 y  ^! p0 W: y/ v
其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
' X& w" {% O. o7 {$ g
* ~! k% x6 A; c% K2 p
有分別架~0 S* z0 I0 a* _; ^
因為我以前都成日會  斷線(我都係用netvigator)9 G9 d) ?3 K( D6 {0 R% O
後尾個師傅黎同我去個機樓都同我唔知轉左d乜 之後我就無斷過線喇
6 }. Z# `  V5 G+ T/ _6 D) h! j* Y個師傅話 果區一多人就係咁 機樓有d機用到舊壞壞地 又唔去整
( z. H) U% x2 ]9 z. ^: f但係用戶就愈來愈多 10個煲得9個蓋 睇下邊個唔好彩 5 w9 u( h( r+ @( s$ j
你投訴話慢 佢就幫你轉 (轉番條無壞既線) 不過又會有其他客戶既線慢左(姐係係無事既客戶到滕個位比你); P1 e4 x2 K7 k; t' a/ J5 p
又投訴咪又幫佢轉囉 佢唔投訴就由佢架喇
: j' K0 T' v$ S) r7 M% c& R/ h所以你有問題最好打去 嘈下~
' u9 z1 J( P+ W; y3 h1 q4 c4 U
; m& f/ b8 L  E1 l' [- t0 n) k[ Last edited by 王晶 on 2007-1-15 at 08:31 PM ]
Originally posted by nono_comdan at 2007-1-15 09:27 PM:
( ?. m, d- @/ `- z, }8 f% u在哪裡可以投訴?
6 q/ ~" X8 W( W) n
5 `8 |- m0 H8 J! _/ g打去1833833 好似係呢個
Originally posted by qazplm at 2007-1-15 10:47 PM:& I0 i+ A) S0 K7 d3 f  N

1 m1 a' {( @) Y7 w9 {感同身受,hkbn真係快到得人驚,你用...
& k2 u7 A# i1 R- s) A

1 \/ _5 I* `4 j老兄 幾錢個月呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。