<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭對北愛爾蘭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-9-8 05:13 AM:
對住北愛爾蘭呢類傳統英式踢法球隊,梗...
踢4-5-1,就出SWP,但是奧雲出翻黎應該踢4-4-2,中場祖高爾,林柏特,謝拉特,碧咸,我覺得無需要變,格硬塞個SWP去踢4-5-1,如果真係出SWP就應該忍痛犠牲碧咸,林柏特,或謝拉特,
艾生,你醒未呀!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by abc123aa at 2005-9-8 12:02 PM:

哦,原來上屆係首名出線
係亞板主,未就係靠碧生係補時個腳遲來的罰球,先首名出線囉,阿碧生成場係咁射罰球,都射左5-6次,有球仲要係格硬自己博翻黎,好似睇罰球show,個場波睇到我個心都唔知停過幾多次
Originally posted by Lap Hui at 2005-9-8 12:27 PM:
尋晚捱眼訓, 睇完覺得英格蘭有一些問..................大部份球員都水準以下演出
因為要踢超聯嘛
Originally posted by ciger at 2005-9-8 03:09 PM:

但昨晚胡禮菲臘斯表現好過謝拉特同林柏特,對住北愛爾蘭,就算出二線球員但係fit嘅都ok啦,因為北愛d球員去到英超2線都冇,係得個基利士比好d
唔好意思我無睇live,所以唔係好知佢地既表現同狀態......thx
其實謝拉特傷瘉,狀態未足,加上與林柏特,碧咸分工不清,先令到中場咁亂
Originally posted by abc123aa at 2005-9-9 09:20 PM:

咁又係,除非佢地好夾啦~
佢地真係唔係好夾,艾生根本決定唔到,佢兩個邊個打攻中或防中,如果史高斯係到,中場分工就好清楚,因為史高斯打開攻中,
但係林柏特同謝拉特,在國家隊一向無定位,而且兩人打法真係好似
佢地在球會既打法都係無定位,林柏特雖然在球會打攻中,但佢同馬基利尼成日調亂黎打,上上落落,助攻助守......係助,主力攻既係杜夫同洛賓
而謝拉特都係打中,但佢都係好似成條中場線打哂咁,打得好自由,
其實真係好難決定誰打攻中同防中,但身為領隊就係要有這種用人的決斷力......好明顯,艾生係無
卑我決定:林柏特打防中,佢夠勤力,肯補位駁腳,體能足以應付佢90分鐘全場上上落落,又有遠距離射門欲
謝拉特打攻中,鍾意上腳,可以入楔傳中,同奧雲夾d,鍾意入禁區挍挍振(博12碼)

另外胡-菲(SWP)可以打左邊
Originally posted by ciger at 2005-9-9 06:07 PM:

另一方面係謝拉特同林柏特冇創造力,...
你所講既創造力球員,係有技術型既祖高爾同朗尼
Originally posted by abc123aa at 2005-9-10 01:34 PM:

我覺得可以~
其實好難決定,祖高爾是一個典型攻中,被安排打左後,表現尚算穏定,但佢始終唔適合打左
胡-菲是右翼,善長邊線進攻,如果要打左,絶對唔係一時三刻可以做到,在表現上,祖高爾演繹得較好
Originally posted by abc123aa at 2005-9-10 03:20 PM:

SWP佢雖然打開右翼,但係我諗打左翼應該都冇問題既.....
希望......啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭對北愛爾蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。