<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckp1117 於 2008-9-10 11:37 AM 發表:

咁得閒
左手fix 緊D野
右手準備緊份 report
衣家用手寫版同你吹緊水
原帖由 d228216 於 2008-9-10 11:51 AM 發表:

飲紅酒啦...前日A佬生日, 開咗支 2000 Pomerol, 好正
A佬生日... 你有冇同壽星仔影生日相
原帖由 d228216 於 2008-9-10 11:55 AM 發表:

唔係貴野...普通野栾炸
D佬見到貴酒不琴青
可惜同人講野冇人聽!
原帖由 d2282162008-9-10 12:09 PM 發表:
呢個反應又會回得咁快!
原帖由 ckp1117 於 2008-9-10 12:21 PM 發表:

我屋企都有一支
留黎煲湯眯,  隊左佢啦
原帖由 ckp1117 於 2008-9-10 12:29 PM 發表:

屋企中有一支1987年的酒 不過屋企人話唔飲得
屋企人話唔飲得..  

clock in sin....
原帖由 belibala 於 2008-9-10 12:30 PM 發表:

擺明胴你啦
我都覺,
原帖由 belibala 於 2008-9-10 12:31 PM 發表:

又有風暴吹去你屋企
吹吹吓終有一次中頭獎
原帖由 belibala 於 2008-9-10 12:39 PM 發表:

take good care of your family, especially trilinda
TriLinda 好似您咁, 怕L左我, 走左去 LA
原帖由 Triangel 於 2008-9-10 12:32 PM 發表:

屋企人話你唔飲得..  

clock in sin....
clock out 收工
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。