<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by neitly at 2005-12-17 07:28 PM:7 f3 y: w, V; o$ ~
新聞咁講,都唔知南韓啲人啱,定係啲警察啱......
/ C! r! }% z% v( ?: F+ m! U警察一定唔會係錯果班,而示威既亦有佢既道理,但係口口聲聲話會和平示威,到依家呢.........
% u6 a" ]* I1 q! y/ d& Z香港d警察比起其他國家果d已經叫做斯文d嫁喇........
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 08:16 PM:3 o; C2 ]) C9 i  F' [3 _
班農民係可憐,但可憐唔係大曬架!" b) Z# o. }1 _3 _( M0 B3 e2 _
和平咁攪仲支持佢,但一好似暴動咁就唔得!
1 X4 x2 A+ r  _. T唔好話警察過分暴力,由始至終佢地冇主動去打d農民
% |. H4 u5 t5 b) C: o5 ]6 [係呀,佢地係可憐,係值得同情,但唔應該用呢d暴力去示威,仲話警察挑釁d農民..........
摺吧啦
Originally posted by 機密 at 2005-12-17 08:46 PM:
, |8 D) M# ?1 y' M  F我估應該唔係之前和平示威那班。應該係無政府那班攪野。
2 p* I1 u  A& D. v8 a7 z
都有可能係
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-12-17 09:04 PM:" Y& H( }0 C. [- R9 V
前幾日D示威者踢警員GE盾牌
% v! c' d9 B' \! v我覺得無...
" z2 L4 X  X' W7 M
咪係,果刻我睇到我心諗,你冇野下話........6 {2 S0 V8 D$ `% W" e
上次睇返南韓d警察對付返南韓既示威人民,佢地係出到拳打腳踢....打到d人幾乎死咁滯......香港果d警察已經叫做斯文喇,唔好次次做又鬧唔做又鬧啦
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:48 PM:
6 S. M4 O* N6 H# ?7 O0 [( y( L* |  \! J' R9 m: c: I8 @
講真,如果真係為鎮壓而鎮壓佢地其實唔難!# C4 r' }$ W* ^6 W3 r$ v
噴佢地碧麗珠就可以~但係香港警察都冇咁冇品,仲想點?
3 Y" k3 T9 e4 U" t6 ^; m- r# N. Z  W; ^
其實香港d警察算係咁啦.......我認為香港警察出既暴力已經算係低既級別......相反班示威既人就好似癲左咁..........
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-12-17 09:53 PM:
  \5 n% p( ]! \' D# \. W頭先李明逵係電視講野...* M2 H6 b) A8 H/ |( Y7 S& t0 o

( U; b" W" ]( Q: g; N6 d覺唔覺佢...
/ f. O$ q) E) E5 X睇緊波,冇睇到
( G+ a) Q( T0 g! [不過呢個李明逵我見到佢就想小佢,超唔順眼: q9 Y% S. ?, @. c' {0 M
相反李少光都仲可以接受既,佢就冇咩問題
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 09:56 PM:
; S' P: D8 N8 F
5 P" K/ `" ]+ S, C+ L5 H- X6 W& p如果南韓佬去北京搞d咁野 你估下會點=.=?
! V! ?% B; u6 i坦克車出動:cool:
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 09:57 PM:
0 f0 i: _# x3 M+ Y+ T" ]5 B/ Z3 W- u: z+ r  z; Q$ D- D- N
坦克車!上!
4 L7 x# k' J; z8 T5 y2 ^- J! ]
哈哈,三個都答坦克
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:01 PM:. `$ R: E3 @2 n
: S9 V& N% X2 M$ U% U2 o
未必既..6 h: F( n. a- H1 c
而家可能出埋戰機=.=
! g  ]# U( |& q' P" m. T4 V6 h
最低限度一定出坦克
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:06 PM:0 o7 u4 M0 [  N) q  s

% Y4 d+ K4 g) G8 o6 Y: T# R話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
! A3 T; c( a: `& u
話佢地知布殊係果度
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。