<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
罰清揚?
點罰呀?
忽然覺得 degamex2 依個人好無聊, 好鍾意無厘頭咁攻擊我
睇黎我o係依個 league 度都不便發言
亦都為左有諗過幫freddy換人件事而後悔
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-3 11:10 PM:

你咁樣講又有咩用...........
只係覺得冇得罪過佢, 唔知仲乜事成日都要發x
Originally posted by 清揚 at 2006-1-3 11:15 PM:

人夾人緣堵,同我在你地眼中是奸人,但在Dagame眼中是一個智者一樣:cool:
你o既xx, 不于置評
我諗 ming 都會覺得你係智者o既
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-3 11:23 PM:

好難講, 佢都唔知玩左我幾多次...........
佢'智'過你,先可以'玩'倒你
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-2 11:24 PM:
D TRADE 我比人搵著數果時你地又吾企出來講 ???
幾時呀?
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-3 11:35 PM:

呢點我不得不認..........呢個game我第一次玩.........唔洗包尾已經算係咁 ~
第一次玩唔代表d乜
玩左咁耐點都應該有d心得啦
遲d簽完個勁人就發力追啦

得閒睇下d news, scores, compare 下 d stats 黎換下人, 就已經夠玩依個 league 喇
Originally posted by 清揚 at 2006-1-3 11:37 PM:

之前個"爛豆腐":cool:
哦.. 咁我都係覺得唔好or唔夠好先會放o既
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-4 06:25 PM:

系咪ZZONE果到無得再轉嫁喇 ?

我想過之後覺得C PAUL比DAVIS幫到我隊波多DD
吾知仲可吾可以轉?
我就係因為見倒版主個msg, 先唔post轉邊個住
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-4 06:31 PM:

未必﹐我其實好吾滿意自己放了G W...
我見你放 g. wallace add 廢人都覺得怪, 不過你話用黎 improve waiver ranking 先覺得ok

係呀, 今日 dbt 令我好開心呀
佢起碼一場都要 10-15 分啦
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-5 08:34 PM:

哈哈﹐你鐘意啦﹐如果加了DAVIS隊波都吾會差得去邊既。

TO SHUTUP-
DBT 又拿22個藍板10幾分發吾發覺條友如果吾6犯被人趕走﹐都會有好表現 ?
dbt 有10-15分 + 13-15reb + 2blk 就已經合格喇, 今日當然係好表現啦
但今日少左 webber, 佢搶多左 reb 都唔奇呀
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-5 08:43 PM:

之前他應該放MOURNING PICK UP PRZYBILLA 。SHUTUP真系吾聽人講。放了WALKER對他百利而無一害。
你估我唔想放walker咩?
奈何我得 webber 打 pf, 放左佢就冇人喇 (webber 仲要傷左添)
觀乎 fa o既 pf, 只有 j. howard (houston) o既表現令我滿意
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。