<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-9 10:02 AM:

好可惜事與願違﹐相信你見到今日W...
o.. 原來累你輸左皇馬
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-9 11:36 AM:

我當FG ﹐FT﹐TO輸晒比你。
響我...
唔係15個3分, 47reb, 50ast, 143分咩?
stl, blk 我一早輸左啦~
harpring 幫唔倒我d乜, 不過估唔到你會簽佢黎拉開距離姐

[ Last edited by 艾力克 on 2006-4-9 at 11:57 AM ]
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-9 11:36 AM:

我當FG ﹐FT﹐TO輸晒比你。
響我...
放棄了
可以唔好咁重手, 俾番3分我嗎
聯賽冠軍講實力
playoff 冠軍講運氣
Originally posted by fantesticming05 at 2006-4-9 11:59 AM:

係個天解決我..............唔係佢 ~ 佢未夠班
早d專心溫書都唔錯
仲有半年時間俾你諗下年點玩
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-9 12:31 PM:

雖然我絕對認同PLAYOFF好講運﹐ ...
但你之前預計倒倒 boozer 會轉左打 center 位, 仲交倒依個咁出色o既成績咩?
我仲記得你話過早知 keep a米好過 boozer
不過講真, 你o係 fa 都執倒唔少勁人~

我買左 arsenal, 不過只係為 henry 而買o既
見我依排咁多傷兵就知道買我對家好過啦
阿記作客唔穩定, henry 頂峰狀態, 成隊士氣高昂
但岩岩先打完juv, 而家又對manu, 就係幾辛苦;
而且wenger已名言放棄聯賽去爭歐冠
manu 前鋒入左波都未必有正選, 但勝在個個有態, giggs 對阿記又有好record~

睇在manu追第一, 阿記爭第4(tot尋日嬴波), 依場波應該會鬥攻, 1分同0分冇分別o既情況下, 當然買我對家有追數
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-9 02:57 PM:

甘我去買MAN U 喇
曼聯嬴=我有眼光
阿仙奴嬴=我有分
terry:
你未輸架喎, 仲乜排個咁o既陣呀
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-9 08:10 PM:

what about Bolton v Liverpool... I like liverpool wor but u got bolton...
買liverpool囉
我覺得會走盤, 所以咪買得特別d囉
就係唔想輸咁多先買2分
Originally posted by fantesticming05 at 2006-4-9 10:17 PM:

我覺得和..........但好想man.u win.......追過車仔 ~
和波機會不大(少於1%)
兩隊都想爭分, 如果去倒尾段都係0:0, 就一定會繼續攻
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。