<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴世界波
返回列表 回復 發帖
今次車仔執到好野, 個龍門似乎仲勁過古迪先尼
dogba 好似食左藥咁, 頻頻入波, 不過佢打法好茅, 另外幾位黑人球員都大打茅波
Originally posted by cfccfcc at 2006-11-3 12:33 AM:

矛?硬淨?
請唔好岐視黑人球員

車仔入的最後一球
你睇0下艾辛的身體balance何其好~鏟佢都唔跌
邊個矛呢?
艾辛上年差d 收夏文山添啦
dogba 同雲佬比, 仲有一段距離, 單計足球智慧已經冇得比
dogbra 呢球波射得好中間, 侯活企得太前先會失
我覺得 2-2 賽果比較合理
Originally posted by MaxFigo at 2006-12-17 11:59 PM:
睇見車仔又連續兩球中柱
幾驚好似上...
如果車仔放走 dogbra, 軍刀就有可能番生
呢鋪要睇艾巴o既決擇 la, 要 dogbra 定要軍刀
Originally posted by 王晶 at 2006-12-18 12:04 AM:

dogbra係咩黎架
係咪你老母心口纜住果件

[ Last edited by 王晶 on 2006-12-18 at 12:09 AM ]
咩事講到要人身攻擊呀?
對韋根場波已經證明左 dogba 之前d 入球只係曇花一現, 佢所謂最佳射手之名並唔係貨真價實

[ Last edited by bigfish on 2006-12-25 at 04:39 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 杜奧巴世界波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。