<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-18 02:47 AM:

真知我心意~
真係同你 say sorry, 差少少玩死o左 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-18 02:54 AM:

sor 乜 ry 吖~
想你玩得高明d 咪比人入嘛~
我都認衰囉, 迫佢埋牆角 ~~
Originally posted by guswan at 2007-3-18 02:57 AM:

我已經玩死左佢,佢依家見到我就捐個頭落沙.
唔敢正面對我............
你又衰o架, 慢慢玩, 慢性打擊, 令人意志消沉 ~~

我鍾意大力入一吓就算 ~~
Originally posted by playbr2 at 2007-3-18 02:59 AM:

[IMG]http://i38.photobucket.com...
~~ 呢個就真係死罪啦 ~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-18 03:05 AM:

咩死罪???
支持台獨叛國,分烈國家 ~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-18 03:05 AM:

知就鬆手d 啦死佬
可以我咪收手囉, 放心以後唔攪 ~~
Originally posted by guswan at 2007-3-18 03:06 AM:

佢呢亭"人"唔會謝架,放心啦.
上次謝咗兩日咪又嚟
丁蟹格言 " 人善人欺天不欺 " ~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-18 03:10 AM:

你係咪要講???我搵日慢慢講 ...
搵日啦 ~~
Originally posted by guswan at 2007-3-18 03:09 AM:

你旁觀就緊係輕鬆啦,
你問下playplay同lyon,
一開始咗係佢迫你留唔到手...
如果唔係就會係花園出唔番嚟.
佢會迫你用重手大力拍落去o架 ~~
Originally posted by guswan at 2007-3-18 03:15 AM:

我其實支持台獨,分烈國家,
e~   九哥唔係附近呵??

點解一班人係一塊地唔可以決定自己去向?
我唔會同你地討論呢個問題, 因為冇任何肯定答案 ~~

只係觀點與角度嘅問題 ~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。