<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 巴西5條A,邊個應該無正選?
返回列表 回復 發帖
論名氣就卡卡冇,實事求是就朗拿度,阿祖,羅賓奴3揀2,巴西一向都係雙防中,因為佢地d防中助攻力高,唔怕打多個,而且可以幫到防守,其餘中場卡卡,細哨都好穩陣,所以應該係朗拿度,阿祖,羅賓奴3揀2
Originally posted by adamjacky123 at 2005-9-9 21:44:

why 論名氣就卡卡冇 ge...?
I think Robinho haven't expirience and quality to play first team wo....
FLBC 's alex is beteer than him...
係巴西國內大細哨同羅賓奴都比喻為球王比利接班人,而阿祖最近風頭甚勁,唯獨卡卡人地只當佢係球星,唔係球王
Originally posted by adamjacky123 at 2005-9-10 10:34:

接班人就=球王?
阿祖=球王?
卡卡=球星,so冇名氣?
.................乜見解
阿祖最近嘅表現唔需多解釋啦?而大細哨同羅賓奴,巴西國內當正佢地係救世主,會有人上街示威要求比正選佢地果種,而卡卡係有名氣,不過唔及大細哨同羅賓奴(巴西國內)
另外想同d網友講多一樣野,'不足''唔夠'這些形容詞唔等於'冇',唔好見到人地話某某腳法唔夠阿邊個好就當人地話某某冇腳法,100分滿分,99唔夠100高分但係都屬於高分架
Originally posted by 清揚 at 2005-9-12 17:05:

既然知唔夠人好就無謂獻羞la,好似巴...
你講緊乜,依到係講巴西喎,西甲+歐聯冠軍??
Originally posted by 清揚 at 2005-9-12 20:24:

我講乜又關你事???
討論區系咁架la!!!
如果係咁我講乜都唔關你事,你又回應??
你第#40個post果引用段野係人地引用我嘅(可見#34),而且一字不漏,所以我先回你
Originally posted by at 2005-9-14 18:25:
睇完昨晚場波....唔明點解吹捧到羅賓奴咁勁
羅賓奴昨晚場波都差不多話過就過,不過射門唔係佢強項下半場佢有一球左輔位扣過一個再起左腳不過被門將救出,而且昨晚場波皇馬根本就有一個正宗射手係前面,魯爾隨得太後,羅賓奴係那些比波人入多過自己射入嘅球員,所以佢最好拍一個正宗射手(例如:阿祖,朗拿度,舒利亞等)
Originally posted by at 2005-9-14 18:59:

佢既突破能力唔使懷疑,但昨晚也有幾...
朗拿甸奴02年世界杯你記唔記得佢表現如何,同今天嘅朗拿甸奴都差好遠,以一個初到歐洲踢波又未打過大賽嘅21歲球員黎講,佢已經超額完成
講真吖施丹21歲時你地有冇人知佢係邊吖,踢速度爆炸力嘅球員17,18歲都可以成名,但串連球隊嘅球員通常都係比較遲熟
Originally posted by abc123aa at 2005-9-14 19:42:

梗係啦,有速度有爆炸力通常係比較耀眼,比較多人留意到
所以如果羅賓奴遲d成熟左傳球有進步時,就見到佢真正威力
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 巴西5條A,邊個應該無正選?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。