<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-1-28 22:38:
D member 經常呃Post , 頑童俱樂部P.412 - P.417 90%是......................

[ Last edited by CHECSS on 2006-1-28 at 10:39 PM ]
YES~我做証~(=.=)
Originally posted by BOYDWAN at 2006-1-29 04:40:

算啦C仔、coolala,[頑童俱樂...
YES~MASTER~
post 圖要睇呢個先~

港男俱樂部 - 貼圖需知

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91762&fpage=1
26FUN.COM 娛樂滿紛  » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

係港男版投訴吹水版o既~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-2-4 at 07:07 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-11 20:21:

idea 係好,我都有諗過..............
不過恐防會同【笑爆肚開心笑話區】有抵觸
http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=57

要度度先~
(路過)
個名唔用"笑話區"呢3個字咪得囉(我諗)~~~
例如: 文字有格~~~笑聲處處淫~~~你笑我就淫~~~etc
(路過)
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-12 09:03:

呀"路過lala",仲有無d得意抵死嘅名呀?
(要問吓d"大佬輩"先,如果唔係會抦我咖................ )
開個改名加分題囉~等所有巴打都可以參與~
然後再玩埋投票~最後win o既巴打再+分~好冇?~
不過當然要等"大佬輩"say yes先喇~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-2-12 at 07:40 PM ]
Originally posted by SCM at 2006-2-23 22:43:
呢可唔可以比d高分既人(600or以上) 睇到用[img][/img]既圖
d高分o既人其實係睇到o架~~~~

第4條~~~

#1  本版特別限制~必讀
1.本區以文字討論為主
2.成人小說內主角名字不可與明星【所有字完全一樣】
3.成人小說內不可描述16歲以下人物
4.IMG TAG 不會直接圖像顯示 (只適用於600分以下會員)
5.沒有附件上傳 (只適用於600分以下會員)

版規不斷更新中,請定時瀏覽

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=90632&fpage=1

[ Last edited by coolala2005 on 2006-2-23 at 10:56 PM ]
BOYDWAN版主~應該係---->防~

[IV]
本區為一個文字不設區域,  歡迎任何.............

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91544&fpage=1

本人只係提出意見~並冇任何譏諷之意~

另外~BOYDWAN版主~
本人想問~
會員在"港男紅燈區-[A片收集區]"發放影片有冇數量限制呢~

如果冇限制o既話~
一個會員可能一日會發放大量o既影片~
而貴區o既會員流量and發表量又龐大~
咁........一日可能有幾10甚至過500影片發表~

作為一個小小會員o既我~
既想download哂全部影片用於觀賞~
亦不想有任何錯失觀賞機會~
但奈何實在太多~太多~

會員眼花撩亂之餘~亦加重版主閣下o既工作量~

我估版主閣下對每個影片都要

1.) 先試link~
2.) 評分~
3.) 做呢個---->"Below Message for Credits Higher Than 50"~
4.) 加分~

版主閣下剩係處理影片工作o既數量都十分恐怖~
咁又有何時間處理其他版務問題呢?~

作為一個小小會員o既我~

現提出意見~

1.) 所有影片只可發放於"港男紅燈區-[A片收集區]"~
2.) 每位會員每日只可發放1~3段影片~
3.) a. 違者第一次警告~
     b. 再違者每多一段影片扣一分~
     c. 屢勸不改者一律嚴懲~

希望BOYDWAN版主可以考慮小小會員coolala2005 o既意見~

p.s.如有錯漏~敬請原諒~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2006-2-24 at 12:55 AM ]
Originally posted by 機密 at 2006-2-24 10:30:

lala好野!

[size=-2]好~比人讚~
Originally posted by garycheung at 2006-2-25 00:46:

版主lala好o野
o靚仔~你邊度o架~黎呢個球場玩~未死過呀~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。