<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 06:05 PM:

因為知道又觸動到你既逆鱗丫麻。哈
說實在,唔多鐘意人地無睇過比賽,only睇數據就批評呢個嗰個(kobe就更加啦)

kobe俾人話左幾年啦......打波話獨食,講官司又俾人話強姦犯......
好多nba球員都有做錯野啦,(甚至左敦,iverson, kidd),但俾人鬧ge總係kobe....改過咪得law,
經過上季的教訓,今季睇得出佢係成熟左,亂出手少左, 防守交到功課,
比賽剩番2分幾鐘,領先十幾分,救出界波都係好博.....
但只要比賽一輸波d人就話kobe獨獨獨......好無奈.....
Originally posted by Chenjinnan at 2005-11-28 06:24 PM:
唔唔唔... 今日 JK 好勁,差 D 大四喜...
以前d 明星(無論center, guard or forward),命中率都係高d~
聽聞取消區域聯防限制, 對球星的影響很大(especailly guard),
究竟影響係咪真係咁大,定係以前d 球星勁d?

(仲有,我唔多清楚區域聯防是什麼)
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 06:29 PM:

你係咪講緊我??
我都係講出我既感覺啫
好似踩到你條尾咁..
我無留意係邊個講......
我都係講自己的感覺,而頭先語氣係重左,
有冒犯的話講聲唔好意思......
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 06:39 PM:

唔好扮野,敢做唔敢認!!!!
我做咩要扮野?
你認為我剩係話你一個???
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-28 07:01 PM:

我無留意係邊個講......
我都係講自己的感覺,而頭先語氣係重左,
有冒犯的話講聲唔好意思......  

Quote:
Originally posted by nashisthebestpg at 2005-11-28 06:53 PM:

我做咩要扮野?
你認為我剩係話你一個???  

自打咀巴!!!
點解自打咀巴?
我係問[你認為我--係你認為       我剩係話你一個?]

咁同我上面講嗰句----我無留意係邊個講.....
有咩矛盾???
Originally posted by shaqkobe at 2005-11-28 07:11 PM:

yup~少事一樁。見解各異,冷靜一點好嗎。
我都講左唔好意思......
我唔知點解佢咁angry......我絕對唔係focus係佢一個人度.....
如果你覺得我好串,or有咩態度問題,....我講聲對唔住.....
Originally posted by bigfish at 2005-11-28 07:19 PM:
其實邊隊係洛城一哥有咩所謂呢?
最重要係西岸一哥仲係馬刺, 實力仲係兩隊之上添
講得啱.....其實好多lakers fan都係關注lakers ge result夠唔夠入playoff 啫~
一哥唔一哥無咩所謂~
湖人終於win番場,
可惜kobe的命中率仲係係差...........

(題外話:唔知有咩地方俾我發泄,因個考眼光個板off左.......
           臨完場諗住呢次嬴分la 掛,點知個死人brent barry 犯埋個無聊規.....
           就係差呢0.5分...........)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-3 02:05 PM:
o~113比108。。。湖人大好形勢下又輸...
仲諗住打到第3節領先十幾分,
我就走去訓陣覺先~
點知訓醒...........無言........

kobe今場睇數據的話,應該無之前咁浪.....
而且成隊表現都好平均..........點知俾wally 第四節入17分.........
第四節點防守ga...俾人入39分............
雖然都係開季一個月..........
但係都無乜希望........

期待suns同piston算了......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 洛城一哥真的變了快艇?(敢教湖人出新天)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。