<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
ok ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-24 11:46 PM:

which ok???
等陣 ~
再計一次先........怪怪地 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-24 11:52 PM:

ok,but Quick~0~
okafor 轉R. LaFrentz 得唔得 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-25 12:04 AM:

LaFrentz仲衰過Pachulia,要黎仲乜???
(何況我已有Boston球員,不要~0~)
真係要諗諗, 咁樣換我 rebound 冇任何 improvement ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-25 12:21 AM:

你like la,我件中鋒肯定好過Okafor
yup.........你幾時訓 ??
我仲想諗多陣 ~
ok~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-25 12:56 AM:

very good
proposal 都 send 左啦 ~
話時話, 點解你會出呢個offer ??
因為okafor 可打 PF/C ???
做乜cancel ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-25 11:53 AM:

我讀 negotiation skills 時,話時間愈短對方就愈易受影響
今次 ming 又中計喇
哈哈, 呢個我知 ~
我都係 dam 左一粒鐘先決定 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-25 11:58 AM:

睇番個trade,好似每一項數據都係 mi...
ridnour最多咪win到assist和stl.............

至於okafor...........我已有足夠既PF, 如攞佢黎換個穩定d既centre黎長洗都唔錯呢 ~
仲有, 佢都比人分左幾多value呢.....

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-25 at 12:09 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。