<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 一代天才球員
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-5-11 03:27 PM:
以上呢班天才球員, 都係早早成名, 究...
你對朗拿度的簡述好偏心,特別少......朗拿度17歲己經在巴西出晒名,踢到曉飛,從而擊敗巴西散落世界各地的超強攻擊球員入選巴西國家隊的世界杯大軍,難度遠超世界各國的選拔。本身己經是一個榮耀。
我愛長澤
Originally posted by lazialihk at 2006-5-11 04:02 PM:
ROBBEN 未去到一級,,
一打大賽佢就唔得
今年都打得唔好
可能車仔個陣比人睇穿左
洛賓打歐國杯時係荷蘭踢得最好o個幾個之一。
我愛長澤
Originally posted by bigfish at 2006-5-11 04:10 PM:

事實上大家對朗拿度認識唔深, 淨係知佢係巴西國內球員
咁又唔係wor,朗拿度的故事識睇波既人都基本上知道左5成,有留意佢or年紀有16歲以上既人就知埋另外2成,最後3成就係有查佢資料既人。

朗拿度假假地都係現役前所末有最強最完美既前鋒殺手。但當然係指佢當fit時期,但如今的他也有足夠能力一季入20球。一個5成功力的朗拿度己經可以一季入20球,試問100%的他又會幾恐怖???
我愛長澤
Originally posted by fderek at 2006-5-11 05:03 PM:
咁多人投朗尼..我偏要投朗拿度,唔好唔記得..佢18歲就已經係世界足球先生...
係呀,18歲既足球先生,朗尼己經輸左喇。仲要係冇機會報仇。哈哈!!
我愛長澤
放個巴治奧、柏金、雲巴士頓入黎我諗才有得同朗拿度競爭下。
我愛長澤
Originally posted by iknow at 2006-5-13 09:25 PM:
我諗係我自己......

朗拿度,果時太變態la......
朗拿度係世紀性球王,朗尼只不過係一個出道早既球星,點比???
我愛長澤
Originally posted by jay88 at 2006-5-14 06:09 PM:
呢d好講球員際遇既...如果朗尼係曼聯...
馬甸尼以前係左閘,而你所講既,17歲咁極端就冇喇,但講年輕就達世界一流水準的就有兩個:尼斯達和簡拿華路。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 一代天才球員

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。