<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 16:12:
九哥,有野請教.前果排,我響度話鍾意...
卡wa兒........???
Originally posted by d228216 at 2006-4-30 14:03:
應該冇, 国尾賣$12xxx, 百老會賣$13xxx,  幾K買張係 O嬋電椅..
Osim........??? 好似係!!!
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 16:12:
九哥,有野請教.前果排,我響度話鍾意...
唔係好明你搞乜? 自乜首?
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 16:58:

http://www.xanga.com/sammiyuen_forever
死啦, 唔知係咪同你d年輕人有代溝, 睇完都唔知搞乜?
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 18:01:

http://hk.search.yahoo.com/searc ... mp;ei=BIG5&n=10

第4
你暗戀的人叫"阮汶珊"?
Originally posted by FRANCISE at 2006-4-30 18:11:
狗哥有咩戒煙秘訣及方法最見效?
戒 煙 七 步 曲
1. 首 先 戒 買 唔 戒 食 (為 期 3 個 月)。
2. 選 一 日 開 始 戒 煙 。
3 . 棄 掉 所 有 香 煙 及 煙 包 。
4. 鎖 好 或 棄 掉 你 的 打 火 機 及 火 柴 。
5. 棄 掉 家 中 及 辨 公 室 的 煙 灰 盅 。
6. 在 想 吸 煙 時 , 稍 候 三 分 鐘 。 在 這 三 分 鐘 內 。 飲 一 杯 開 水 或 與 一 個 經 已 戒 煙 的 人 交 談 , 直 至 吸 煙 的 慾 望 消 失 。
7. 請 益 友 替 你 打 氣 , 助 你 成 功 戒 煙 。
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-30 18:21:

唔好講出黎啦9哥
點解? 愛是光明正大, 有乜咁唔見得人?
To15仔: 佢可以唔愛你, 但係唔可以阻止你愛佢........
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 18:32:

咁我應該點做好?
係咪你同學?
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-30 18:31:

因為15仔怕羞的
還有驚個女仔再找尋她自己個名
怕羞? 唔撚係卦............???
Originally posted by FRANCISE at 2006-4-30 18:42:

1. How 戒 買 唔 戒 食?
7. no 益 友
1. 既然你沒有益友? 即係全部都係損友啦? 仲簡單, 每人攞幾飛, 攞到佢地怕左你......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 肛門百曉生特區(狗哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。