<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:11 AM:8 T, H" a7 q6 t$ v) _( Z

4 R% c0 A6 F9 C: z- e5 R! R; e$ b唔明咁不堪嘅兩夫婦點解有個咁嘅女
  e4 I2 s7 k0 I
因為有個勁舅父 ...
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:13 AM:! b3 M: \3 \' ~" K9 \$ {: r$ I
0 Y2 X. X2 C2 R3 c' ]3 k
黯然銷魂掌時靈時唔靈(一唔黯然無威力),法王輸係輸運
/ K+ h8 f; {8 }% |" |
同 良牙 果招一樣
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:18 AM:
" P( s% g4 U+ l' `0 I4 x  w! D! c1 x0 P
當時一燈,島主,同周伯(唔記得)三抽一,9 Y; ^, N) Z0 S
最後一陽指同島主同時點上法王穴道.
/ ]- C) y7 K, R
左冷蟬 我都 like架 , 做人有理想 , 明刀明槍
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 01:21 AM:
# O0 p, q3 x3 k
7 X$ D* J$ q9 ?9 q; G對愛情最偉大人物除綠萼外,邊個及得上,
9 R  k& S. S- h5 ]  y) K. Z% G: m9 R! a9 R. \! F( H! m
我指偉大
+ {; r! p; F9 \; u' J' X佢點偉大???
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:24 AM:; u$ I% R! ~$ H# H

n/ N, y4 Z0 O0 Z7 O2 o) e唔介意楊過有無中意自己,純付出
; O6 m5 P! a# Q咁 雙城記 條友咪仲純付出拉~~/ y" c5 @- D& I  X& f6 h
(雙城記個名譯到武俠小說咁 ,  正)
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:30 AM:
, i( z% T3 Q; Y& U  W1 B0 d* E+ [6 T' @
無睇過
0 |9 B5 U" w) G9 Z8 {$ g* J. O& bhttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=15#pid2156738
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:38 AM:
  @& g' F$ F8 F/ B; b* C
5 n" l# t; ~0 ^- y) P楊過一路好似唔太知佢中意自己
+ i. e2 Z7 m% y/ @9 m+ o% q* _
妖 , 佢次話唔知就走左去 , 最憎
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:41 AM:
5 K: {5 g: d' a2 K9 O5 l- u* I9 P
' o) `. T& X+ T溝女王一句「我為你手指痛」就得到少女心,靚仔真係無得講
: m' q! b" x! R我e+有d想自殺
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:49 AM:
8 \4 x) [9 B! L  Q. v' t1 l# c
/ E4 b+ m/ [1 V& C' q# c唔靚仔都有出路嘅…郭靖都唔靚ga,所以張智霖做郭靖真係啤一聲
" r6 X! o" D+ J& M+ Z* s+ g
可能係蒙古咁先叫靚仔呢
Originally posted by toro at 2007-5-27 01:52 AM:+ u" q/ g6 v" V# r+ N* S. t8 w
' g$ Y; B& E) X& J6 L/ Y
所以華箏咁冧?
$ X' M4 ~7 l$ ?6 U# \
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。