<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?
返回列表 回復 發帖

[5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?

我成日覺得好似唔夠用咁....% ]( h, [) C7 o8 x
返工差唔多去左一半
# ^' T' \  W) P' j訓教又去左幾粒鐘* j; i1 x3 p- p
剩返d時間除埋食飯,沖涼,all屎之後有既時間好似真係唔多咁
7 y* W: t2 \9 X5 k8 E% V剩係上26fun都漸左好多時間la?
& W. t% ?' J$ U% H- b
( {' {/ X$ b2 ?2 p你地又點睇?0 D. h. q) U& x- }; t

& `" O+ B8 C% K# N4 A, b[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-21 at 05:10 PM ]
我唔貪心,30個鐘1日都夠架la^^
辛苦左一日做野...- I$ b4 z/ A& u6 q' T0 Y
如果唔玩返夠本就咁訓教
" G$ j0 h7 k% I4 j2 ]* l  J硬係覺得好對唔住自己% Z. V$ f% j6 }  [
但係唔夠訓第2朝返工又唔夠精.....神
Originally posted by ReyRey at 2005-5-18 11:27 PM:; D" ]- n" i8 O! e) a7 O
If I have 48 hours a day, will my working hour extend to 16 hours?
1 K! C8 }) P8 M) y0 ^/ C' |# m" @7 t3 A( Y# ]) Z/ H: a
做16個鐘真係人都顛呀
Originally posted by Vincent銘 at 2005-5-18 11:37 PM:3 Q- p. ~/ c/ c  v! }& ?  q8 X
每日剩番3個鐘自由活動,扑得野黎又無時間行街,行得街黎又無時間沖涼7 L, n" ?% |( a' M* \
真係頂佢個肺~~香港真係收買人命~
2 l+ E: ]- Y' M/ i' H: A2 \. i' b& i! O- p
唔係扑得野黎又無時間射精咩
Originally posted by at 2005-5-19 12:37 AM:
* t9 H( J8 B+ K7 Q4 A7 d不如叫d老細/學校做d放人啦...: }. `- Z0 P2 a  `
:cool:好似外國咁攸閒
, v8 O) ?' ]  m2 o' N, u8 d

" G4 K# {! C9 I. h( s( i而家d老細唔叫你ot做耐d都偷笑la
Originally posted by at 2005-5-22 05:02 PM:$ z* _$ z6 |9 F) ]
其實一日做唔晒,咪第日做囉!做乜搞到咁緊迫2 f" C$ e7 {/ d. `. `
其實你地想多d時間,係想長命d做多d野ja
: L) p6 y5 x8 }5 l1 R' c$ Q
9 s% v: d9 ]( N, c& Y+ q
其實d野做得哂,係唔夠時間玩jar ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。