<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
艾力克好野
幫大家計分
又好少計錯喎
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-7 03:48 PM:

嘻嘻!!真係好開心因為問馬會攞返晒D$$$$$
你真係用咁多買架, 賺好多呀
下次見你大大注o個d實跟
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-7 04:01 PM:
艾力克好野
幫大家計分
又好少計錯喎
你錯喇, 我加錯2次分, 一次係你, 一次好似係bigrice
至於扣少左o個d, 冇人提我都唔知
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-7 16:23:

你錯喇, 我加錯2次分, 一次係你, 一次好似係bigrice
冇啊
我計過條數岩啊

都唔係好多之嗎,好多人一場買$1000啦

[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-7 at 04:51 PM ]
今日投注:

波胆3串7過關:

星期四1
2:0(7倍),   3:0(10倍),   3:1(9.5倍)

星期四2
2:0(5.5倍),  3:0(7倍),   4:1(14倍)

星期四4
0:2(7.5倍),   1:2(7.5倍),   1:1(6.5倍)

共63注 x 10分 =  630分

主客和2串1

星期四1小保加Win(1.35倍)
星期四2美國Win(1.14倍)

1.35 x 1.14 x 370分

瞓身
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-7 16:23:

計錯我一次呀
Originally posted by ronja at 2007-6-7 16:56:
今日投注:

波胆3串7過關:

星...
哈哈!買得好狂野喎!
不過真係好大大大機會喎!
從ronja身上推算出...
決定大大注

美國win (1.14) x 千里達細 (1.62) @800
小保加單 (1.85) x 美國半場主 (1.38) @100
美國半場主 (1.38) x 千里達半場客 (2.15) @100
to艾力克,我唔玩喇~~
乘勝追擊!!!

讓球主客和 過關3x1
星期四1 主[-1](1.95)
星期四2 主[-1](1.55)
星期五2 主[-1](1.53)        @200

主客和過關3x1
星期四1 主(1.35)
星期四2 主(1.14)
星期五2 主(1.13)             @400

波膽過關3x4
星期四1 3:1(9.5),4:1(12)
星期四2 2:0(5.5),3:0(7)
星期五2 2:0(6),3:0(3.5)         @10

總入球過關3x4
星期四1 4(5),5(7)
星期四2 2(3.8),3(4.5)
星期五2 2(4.2),2(4.2)         @10

Total:1000
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。