<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-11 02:14 AM:

wailam,千祈唔好客氣~
唔好...
冇錯!認同boyboy兄o既講法!
做人一定要有目標!咁先會有機會成功o既!
成日睇到boyboy兄對d蒲點o既描述,令我好有動力去搵錢
Originally posted by wailam0032 at 2006-8-11 02:17:

冇錯!認同boyboy兄o既講法!
做人一定要有目標!咁先會有機會成功o既!
成日睇到boyboy兄對d蒲點o既描述,令我好有動力去搵錢
放心啦wailam,比d心機讀書同努力工作,小弟深信將來你一定可以"青出於藍",比小弟揾到更多更正嘅蒲點比大家~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-11 02:24 AM:

放心啦wailam,比d心機讀書同努力工作,小弟深信將來你一定可以"青出於藍",比小弟揾到更多更正嘅蒲點比大家~
好多謝boyboy兄o既支持!
希望能夠如你所講!

今日係咁多先,遲d再傾過!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-11 02:06 AM:

eqhigh,您好~
可唔可以先答...
boyboy可以牙~~

1) 攬住你嗰個女仔同你係乜關係?
佢應該係鍾意我咖,但未認果d 囉,其實我覺得佢係特登想拆散我地

2) 你女友識唔識嗰個女仔?
識,但唔算好熟,都算係朋友既

3) 你女友性格點咖?
小鳥伊人,可愛,溫柔,有好多野都會收收埋埋,唔開心果時只會扮冇野,唔會俾其他人發覺,但我依個身為男友既當然會睇得出啦

4) 你女友平時同你一齊,"主導者"喺邊個?聽教聽話定要你就佢?脾氣大唔大?
主導者就大家唔定既,我就佢多dd,不過我發脾氣果陣佢一定會第一個氹返我,脾氣唔算大,都唔係成日發脾氣果種
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-11 01:51 AM:
識嘢喎Lyon~
呢間"club no.9" 係正蒲點,地方夠大,靚view (有個成3000呎嘅露台向住立法會嗰邊),仲好多靚女! (極多model,乜類型都有..........隨時準備請人飲嘢啦~ )
小小提示:著得型d 先好呀,識小小開場白就包你有運行~ 千祈咪"烏烏where where" 又或者著到去飲咁呀~
~~~~永遠同我擦身而過喎. 點好呀~~~

麻煩 boyboy你做埋我形像顧問啦. 乜野叫型呀??
Originally posted by Lyon at 2006-8-11 03:38 PM:

http://hk.geocities.com/mklookcom/fun.htm
Originally posted by ianiankuan at 2006-8-11 04:57 PM:

http://hk.geocities.com/mklookcom/fun.htm
Wahahahah!!!!
ianiankuan  你唔好玩人la
MK look
去到會俾人話7 ga
Originally posted by wailam0032 at 2006-8-11 06:47 PM:

Wahahahah!!!!
ianiankuan  你唔好玩人la
MK look
去到會俾人話7 ga
去到會俾人打tim
Originally posted by eqhigh at 2006-8-11 12:20:

boyboy可以牙~~

1) 攬住你嗰個女仔同你係乜關係?
佢應該係鍾意我咖,但未認果d 囉,其實我覺得佢係特登想拆散我地

2) 你女友識唔識嗰個女仔?
識,但唔算好熟,都算係朋友既

3) 你女友性格點咖?
小鳥伊人,可愛,溫柔,有好多野都會收收埋埋,唔開心果時只會扮冇野,唔會俾其他人發覺,但我依個身為男友既當然會睇得出啦

4) 你女友平時同你一齊,"主導者"喺邊個?聽教聽話定要你就佢?脾氣大唔大?
主導者就大家唔定既,我就佢多dd,不過我發脾氣果陣佢一定會第一個氹返我,脾氣唔算大,都唔係成日發脾氣果種
1) 佢應該係鍾意我咖,但未認果d 囉,其實我覺得佢係特登想拆散我地
ans: 有保留、亦有疑問,如果係鍾意你無理由唔暗示或明示比你知而反而好似發花癲咁失驚無神攬住你

2) 識,但唔算好熟,都算係朋友既
ans: 識就棘手d..........因為你女友實大把嘢"聽"

3) 小鳥伊人,可愛,溫柔,有好多野都會收收埋埋,唔開心果時只會扮冇野,唔會俾其他人發覺,但我依個身為男友既當然會睇得出啦
ans: 內斂型..........你呢個身為男友嘅男人咪以為乜都知呀,可能佢之已經收唔小風無出聲咋~

4) 主導者就大家唔定既,我就佢多dd,不過我發脾氣果陣佢一定會第一個氹返我,脾氣唔算大,都唔係成日發脾氣果種
ans: 大忌。兜咁大個圈即係主導權喺佢手...........

唔.......................既然係咁,eqhigh你不如寫封信又好、sms又好,同佢解釋清楚啦~
例如你可以兜吓話唔知佢乜事無啦啦攬住你,因為佢當時情緒激動但你又唔知乜事所以你想安慰佢而無推開佢;仲有,不妨同佢痛陳利害,同佢講如果佢連你都唔信,信其他人做乜?你先係最錫佢嗰個嘛!
老老實實,你女友直頭同你斷絕聯絡,都幾盡,所謂"哀莫大於心死"............呢段時間你要小心handle呀~
Originally posted by Lyon at 2006-8-11 15:38:

Lyon,型呢樣嘢其實唔係解有型,係指有"型格";男人打扮毋須太造作,最緊要令人覺得舒服,一件polo shirt、一條牛仔褲加一對walking shoes 只要顏色、style配搭得宜都可以好sharp好好睇;打扮最緊要係表現自己長處、隱藏自己短處嘛~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。