<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wailam0032 at 2006-8-11 18:47:

Wahahahah!!!!
ianiankuan  你唔好玩人la
MK look
去到會俾人話7 ga
俾人話7又唔會..............自斟自飲成晚咁啦~
Originally posted by eqhigh at 2006-8-11 19:00:

去到會俾人打tim
似乎係ian會比我地打先~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-11 08:40 PM:

Lyon,型呢樣嘢其實唔係解有型,係指有"型格";男人打扮毋須太造作,最緊要令人覺得舒服,一件polo shirt、一條牛仔褲加一對walking shoes 只要顏色、style配搭得宜都可以好sharp好好睇;打扮最緊要係表現自己長處、隱藏自己短處嘛~
呢d成衣櫃都係,我都係鍾意 ian 介紹果d正d, 應該可以溝女冇數. BOYBOY你都係咁著先溝到咁多女,呵.~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-11 08:33 PM:

1) 佢應該係鍾意我咖,但未認果...
ok,試緊咖啦,情況已經好似有d 好轉啦,我會努力咖啦
Originally posted by Lyon at 2006-8-11 22:26:

呢d成衣櫃都係,我都係鍾意 ian 介紹果d正d, 應該可以溝女冇數. BOYBOY你都係咁著先溝到咁多女,呵.~~
咁你試吓先啦~
唔駛預我開飯lu~
Originally posted by eqhigh at 2006-8-11 22:51:

ok,試緊咖啦,情況已經好似有d 好轉啦,我會努力咖啦
good luck~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-12 01:22 AM:

咁你試吓先啦~
唔駛預我開飯lu~
下個星期係 club no 9 見到有人咁著, 果個就係我啦. 記住埋嚟打招呼喎.
Originally posted by Lyon at 2006-8-12 01:29:

下個星期係 club no 9 見到有人咁著, 果個就係我啦. 記住埋嚟打招呼喎.
先生..............你...............你係邊位呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-11 08:43 PM:

似乎係ian會比我地打先~~~
我都係提供下意見諗住幫下d 兄弟喳  
Originally posted by Lyon at 2006-8-11 10:26 PM:

呢隻style都唔簡單咖~! 唔好睇少

唉~~~

BOYBOY...仲記得小弟嗎? 之前個問題我都試過好似你咁講啦...
可惜都係無用...我本人覺得同佢係再無可能...算數嫁啦...
但都想知你睇完個故仔覺得仲有冇機? 都幾長...唔好意思!

我追左果個女仔追左成年...追左佢咁耐佢都無同其他人拍拖...因為我?!
佢之前係成日換畫拍完好快又換第二個果d...拍過無數次拖...好多人追...
不過佢又幾好女仔...好善良有時仲好蠢...唔知真定扮...
到左上個月...我返大陸做野...同佢講唔知幾時返黎...
佢就話我返黎做我女朋友...終於得左!
仲要果幾日佢打左廿幾個miss call手機屋企sms連email都有...都嚇親!

佢好無安全感...我覺得佢好似玩我...又好多時唔知佢想點...
仲成日話佢唔似我女朋友...唔信佢...終於鬧交...
而且仲要咁岩響佢親人去世果幾日鬧得好勁...

其實之所以覺得佢好似玩我...係因為呢年間每次佢發脾氣鬧我煩住佢...
跟住我都決心唔再搵佢...但次次無搵佢一排佢就會自動打返電話搵我...
一係話唔開心一係就唔知做咩事咁...都幾次係咁...

我已經寫左封信俾佢話知錯一定會改...佢回信話可能唔係鐘意我...
佢話佢鐘意人應該係有事無事都會成日搵下佢...
聽到佢把聲就好sweet的感覺...即係話對住我無果隻feel?
又覺得我各方面都好好又叻佢又乜都唔識又蠢襯唔起我...
成日都想改變自己襯返我...但又覺得好辛苦...又話唔值得我對佢咁好

呢年間我用盡所有方法...送過自己織o既頸巾, 自製禮物, 花, 好多好多...
又早餐, 又宵夜, 又糖水樣樣齊...可以叫做百般體貼...
佢每次都好開心好感動...我生日佢都有整心形朱古力俾我(佢話屋企得心形模)

佢回信入面仲送左個心形手工藝精品...話上堂整.
跟住我就無再搵佢...佢知我8月就返大陸做野...
呢幾日返左上去佢又晚晚打我手機...又sms叫我返黎香港搵佢...
尋晚搵佢問佢搵我咩事...佢又話無野...又係話果幾晚唔開心...
我問佢係咪掛住我? 佢又話無...

SORRY...超長o既故仔...BOYBOY...你睇完俾d建議小弟好嗎?
我唔知用咩心態去面對佢...唔知而家做d乜...應該放棄定點...
再死(錢)爛打又無補於事...但又覺得佢點都有d野...放棄又可惜...
其實我都幾真心鐘意佢...因為同咁多女仔一齊係同佢先至最開心.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。