<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
我都想電,但唔夠長,又頂唔順,所以剪左佢算
BOYBOY~ 可唔可以教下點先可以吸引D女中意自己呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-15 01:31 AM:

叉住你個死仔~

電啦電啦,電鬼瓜你呀~
你叉住我~
我把口都係咁講gar laT___T
隨飛你搵到關於我愛黑澀會的消息或圖片或片段給我啦
youtube的你就不用想啦~我全都看了

電得瓜就麻煩一鑊過......
反正生與死的分別不大~
Originally posted by hwkeung at 2006-8-15 05:50 AM:

我d頭髮長到好似種左棵樹出黎...
但又未諗到今次剪咩髮型...
眼見棵樹越生越大棵...真係好擔心
偷薄"啄"碎留"dic髓"
Originally posted by fuwing~~ at 2006-8-16 09:54 PM:

me 2......
.....
但o岩岩整完.....已經覺得出事....
我fd 仲crazy....電爆左=0=
佢第2日搞番掂個頭
-.-"
我不是想電到好勁果種~
電到有點鋼線頭feel就好啦~~~
Originally posted by ianiankuan at 2006-8-17 22:58:
BOYBOY~ 可唔可以教下點先可以吸引D女中意自己呀?
裸跑啦~
裸跑包吸引到佢~

Originally posted by ilovesai666 at 2006-8-17 23:06:

你叉住我~
我把口都係咁講gar laT_...
你繼續講啦~我會繼續叉咖喇~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-17 11:09 PM:

裸跑啦~
裸跑包吸引到佢~

冇啦.唔要佢啦. 佢聽日去外國讀書lu
唔緊要~仲有大把等緊我
就係點先吸引到果d『大把』呢
除左裸跑之外
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-17 11:09 PM:

裸跑啦~
裸跑包吸引到佢~

支持~你邊度跑開呀~
我去揸機影bor~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-17 11:10 PM:

你繼續講啦~我會繼續叉咖喇~~~
你要三叉偶~叉那個迷戀你的小妹妹跟公司合作伙伴就好了!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。