<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-8-17 23:11:

冇啦.唔要佢啦. 佢聽日去外國讀書lu
唔緊要~仲有大把等緊我
就係點先吸引到果d『大把』呢
除左裸跑之外
唔同女人唔同方法咖~
有target 未先?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-17 11:47 PM:

唔同女人唔同方法咖~
有target 未先?
target 就搵左好耐都搵唔到. 真係唔知可以係邊度識好呀
Originally posted by ianiankuan at 2006-8-18 12:05 AM:

target 就搵左好耐都搵唔到. 真係唔知可以係邊度識好呀
台灣........
唔知係咪人越大越難搵目標...

而家就算個樣靚但個性格唔夾都玩唔落...

反而性格幾得個樣唔差的話果d仲玩得過...
感激!感激!
我想問咁多位爸打

如果你鐘意左個女仔
但係佢就快去外國

你會依家同佢表白
定係等一年後佢返黎先算呢?

可能你會講一定去馬
但係我真係冇信心可以keep住
如果岩岩先一   就要分開咁耐......
真係唔知點做
Originally posted by markpui at 2006-8-30 12:47 PM:
我想問咁多位爸打

如果你鐘意左個...
你估錯啦....我會兩樣都唔做....搵過第二件

襯最後機會汁返劑送d野俾佢食飽先好走
BOYBOY...仲記得我之前講果個問題嗎?

佢同我講佢都鐘意我..但放唔低之前個bf..
而家佢晚晚都打電話或者訓醒都打黎傾兩三鐘先訓..
仲開到聲唔盡我識女仔..仲話買左本<搞定男人>o既書..
入面講sex..唔知佢係咪有d暗示定純粹想自我增值..

我打算襯佢而家開到聲講到咁...盡快搶攻...
你覺得前景如何...應該點做?
而家先黎若即若離個女仔受唔受?
BOYBOY~
話說係補習班度,每堂都見到個女仔,
之前我特登坐佢隔離咁啦,都有好幾次咖喇,我仲有次特登整趺支筆等佢幫我執(屎橋
都補左成年咖喇,我諗佢認得我掛
之前佢同個FD一齊補,上堂見佢一條友走,下堂再觀察下佢係咪一個人補
每次補完佢都撘車返屋企(我知佢住邊區),再唔係就去食野,食野都係撘車返屋企
我見過佢套校服,而家努力打探緊係邊間學校
點先可以同佢既關係更進一步呢
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-13 07:06 PM:
BOYBOY~
話說係補習班度,每...
同人同補習班一年......
就算唔係target.....
當識個朋友都好易啦= =|||
點會好似傾唔到計咁....

(唔好當我唔知補習班如何.....想溝通好容易的...)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。