<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ilovesai666 at 2006-9-15 04:53 PM:

同人同補習班一年......
就算唔係target.....
當識個朋友都好易啦= =|||
點會好似傾唔到計咁....

(唔好當我唔知補習班如何.....想溝通好容易的...)
但係之前坐到佢隔離係真係咁岩咖喳喎=_="
坐左佢隔離就可以借呢借路又可以問下佢問題咁嘛
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-15 10:13 PM:

但係之前坐到佢隔離係真係咁岩咖喳喎=_="
坐左佢隔離就可以借呢借路又可以問下佢問題咁嘛
借le借路問完就開始不斷傾啦....
之後唔好理自己係咪真係o岩路....
照一路放學傾落去= =|||
一齊放學之後~~到一半先扮唔同路走囉~
之後下堂再特登坐佢隔離~又係咁傾~
傾到落堂問佢拎電話/MSN之類囉. ____ .|||
(msn比較易接受吧....起碼佢有權封鎖你)

(boyboy快d救佢啦~)
Originally posted by ilovesai666 at 2006-9-16 12:10 AM:

借le借路問完就開始不斷傾啦....
...
但係要坐佢隔離真係一個難題=_=
我搵到佢xanga有佢msn,但係如果我就咁add佢會好唐突,可能仲會反感添

BOYBOY唔知去左邊呀
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-16 12:22 AM:

但係要坐佢隔離真係一個難題=_=
我搵到佢xanga有佢msn,但係如果我就咁add佢會好唐突,可能仲會反感添

BOYBOY唔知去左邊呀
add咪add囉~
我個msn得閒無事都有d無聊人add入o黎同我傾計= =|||

佢post得上xanga就預左有人add佢
之後咪msn傾~
傾傾下咪"發覺"原來傾緊o既係補習班o既fd~
Originally posted by ilovesai666 at 2006-9-16 07:30 PM:

add咪add囉~
我個msn得閒無事都有d...
原來我個fd條女識佢,佢都好多人溝,但係冇拍拖,幾難溝。衰在我個fd條女去左外國,冇機會一齊出黎玩

而家得兩條路我揀,一就msn add佢,二就補習果陣撩佢
如果msn add左佢既話就太普通,俾唔到深印象佢,會阻到之後發展
但係補習果陣又好難坐到佢隔離bor...

所以都唔知點算好
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-17 03:48 AM:

原來我個fd條女識佢,佢都好多人溝...
你都同佢傾過計已經識o既, 要坐佢隔離咪下次補習果時,
響等入課室時就走過去搵d野講幾句, 跟住咪可以順勢坐埋佢隔離囉,
你要追人就要勇氣嫁啦, 落左堂之後咪一齊行講d其他話題咁咪無咁陌生囉,
到時咪一句『你有冇msn啊? 不如俾我得閒傾下計咯.』
你平時學校開學點識同學仔補習班咪照樣囉, 無分別都係同學咋嘛。
Originally posted by hwkeung at 2006-9-17 04:37 AM:

你都同佢傾過計已經識o既, 要坐佢隔...
我同佢冇傾過咖
Originally posted by ianiankuan at 2006-9-17 01:29 PM:

我同佢冇傾過咖
同人一齊坐你竟然唔傾計!!!!
扮你都要扮到mark唔到notes啦!!!!
Originally posted by ilovesai666 at 2006-9-17 04:47 PM:

同人一齊坐你竟然唔傾計!!!!
扮你都要扮到mark唔到notes啦!!!!
借下筆咁都幾好
Originally posted by hwkeung at 2006-9-1 13:42:
BOYBOY...仲記得我之前講果個問題嗎?

佢同我講佢都鐘意我..但放唔低之前個bf..
而家佢晚晚都打電話或者訓醒都打黎傾兩三鐘先訓..
仲開到聲唔盡我識女仔..仲話買左本<搞定男人>o既書..
入面講sex..唔知佢係咪有d暗示定純粹想自我增值..

我打算襯佢而家開到聲講到咁...盡快搶攻...
你覺得前景如何...應該點做?
而家先黎若即若離個女仔受唔受?

哎吔!遲d 咁耐先覆...............hwkeung,sorry sorry~
你得米啦你,去馬溝佢啦~
當然,相信你依家都已經"嘆緊"喇~~~
恭喜~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。