<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾歷臣越教越差 , 真係冇眼睇 .....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-9-5 03:07:

我覺得連換都唔洗換,奧雲同迪科爾打法差唔多,除非奧雲冇狀態,否則換黎都冇用~
咁奧雲停賽唔出得嘛,如果奧雲同迪科爾打法差唔多,咁出佢基本上英格蘭連陣都唔駛轉,打法照舊
Originally posted by ciger at 2005-9-5 04:09 AM:

咁奧雲停賽唔出得嘛,如果奧雲同迪科爾打法差唔多,咁出佢基本上英格蘭連陣都唔駛轉,打法照舊
哦,你講緊果場,咁又係呀,既然奧雲停賽咪再試下迪科爾囉,無謂搞埋d咩轉陣啦~贏到就話好彩啫,贏唔到咪死???
摺吧啦
嗰晚直落睇埋蘇格蘭vs.意大利, 我覺得蘇格蘭踢得好過英格蘭好多.
Originally posted by ciger at 2005-9-5 02:08 AM:

就算出迪科爾,我諗連迪科爾佢自己都知奧雲先係正選,奧雲擺明唔出得都唔出迪科爾,咁選佢做乜?
做後備
Originally posted by rest365days at 2005-9-5 11:02 AM:
嗰晚直落睇埋蘇格蘭vs.意大利, 我覺得蘇格蘭踢得好過英格蘭好多.
Yes the scotland k.miller played very well, even nesta cannot mark him successfully. Also their 10 hartley has very good dribbling and crossing skill too. Scotland played quite well.
胡禮菲臘斯係曼城時打正選國家隊輪到戴亞都未輪到佢,一過車仔打後備就變陣都要出佢,唔怪得咁多人想過車仔啦
Originally posted by ciger at 2005-9-5 03:37 PM:
胡禮菲臘斯係曼城時打正選國家隊輪到戴亞都未輪到佢,一過車仔打後備就變陣都要出佢,唔怪得咁多人想過車仔啦
咁佢的確好過戴亞既= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-5 23:19:

咁佢的確好過戴亞既= ="
但佢踢曼城時就冇得出,除非車仔時的胡禮菲臘斯好過戴亞,而曼城時的胡禮菲臘斯就差過戴亞啦
Originally posted by ciger at 2005-9-6 12:15 AM:

但佢踢曼城時就冇得出,除非車仔時的胡禮菲臘斯好過戴亞,而曼城時的胡禮菲臘斯就差過戴亞啦
你講得啱,依家車仔既SWP的確好過依家既戴亞= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-9-6 00:18:

你講得啱,依家車仔既SWP的確好過依家既戴亞= ="
咁上季曼城時嘅胡禮菲臘斯就差過戴亞??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾歷臣越教越差 , 真係冇眼睇 .....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。