<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 里奧個敗家仔真係...唉
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-10-2 05:06 PM:

如果咁講以後26FUN咪唔可以有話題批評朗拿度,點計朗拿度級數地位都高過李奧好多,佢踢得唔好又唔可以批評佢呀
唔該你唔好扭曲我d發言得唔得啊
我係話d人見高就拜 見低就踩o者  
我亦都無表達過你地唔應該開話題批評 之類既野  我見到你咁回覆我都真係有少少汗顏
可能你需要進修一下中文 可能你唔太理解我既發言
...
Originally posted by adamjacky123 at 2005-10-2 05:11 PM:

冇話憎唔憎曼聯....
我自己就係曼...
可惜佢醒果陣 好似上季咁 條中前埸又唔醒
我相信果陣條中前埸受既壓力比李奧少 大家都繼續支持

我個fd講得真係好鬼岩 佢話踢學界 d後衛解唔到個波 就係咁比人插
d前鋒射個波射到炒哂飛機 就話gd try 好波
有時d野我覺得點都要支持既 若果我連曼聯球員都唔支持 我都諗唔到仲有咩理由支持曼聯

[ Last edited by 丹山 on 2005-10-3 at 09:39 PM ]
...
Originally posted by 丹山 at 2005-10-3 09:38 PM:

可惜佢醒果陣 好似上季咁 條中前埸...
救到英雄 救唔到罪人..
冇人想做罪人架.....所以我都係打前多
唔洗咩飛
...........

Originally posted by 丹山 at 2005-10-3 21:33:

唔該你唔好扭曲我d發言得唔得啊
我...
需要進修一下中文果個應該係你喎,人地批評李奧,就等於憎曼聯,你知唔知這裡有幾多人係愛之深,恨之切呀,就係覺得以佢水準唔應該犯咁嘅錯先發言批評,又唔見有人批評香港甲組
Originally posted by Beckham4072 at 2005-10-3 17:06:
打後衛就好似打龍門咁
救到就英雄救唔到就罪人
邊個唔想守住唔失
當年杜滴黑 哦 旦 變罪人
囉歐冠做英雄.....
佢果兩球波根本談不上個'救'字,可以話成功解圍係基本責任
Originally posted by ciger at 2005-10-3 10:44 PM:

需要進修一下中文果個應該係你喎,人...
覺得人地憎唔憎係主觀
但係覺得咁就要憎里奧 咁呢隊曼聯都應該要憎左好耐
呢兩年曼聯成隊波 其實未必一定差左 但係只不過無成績
冠軍我都想左好耐 可惜費sir既方程式可能真係有d不合時宜
但係我都無辦法 佢係曼聯一份子 我就要支持 就算我唔支持
佢都唔會因為咁而離隊 我又唔係大老闆 無辦法
咁既然係球迷 支持同唔支持都影響唔到球會決定
咁我寧願對曼聯球員比正面既支持
乜野愛之深,恨之切呀 睇唔到 唔通你係到噓佢地 佢地會知到你愛緊佢地?
我亦都唔相信 剩係係到批評佢地就可以令佢地踢波勁d 技術有改善
佢地本身有技術 但係無信心既時候 球迷去支持佢地令佢地重拾信心 就係最大既責任

不過我係咁諗o者 我認識既大部份曼聯球迷 都唔係 係愛之深,恨之切呀

你話我叫d人唔應該開話題批評之類 就一定我無講過半句

[ Last edited by 丹山 on 2005-10-3 at 11:11 PM ]
...
Originally posted by 丹山 at 2005-10-3 23:05:

覺得人地憎唔憎係主觀
但係覺得咁...
正如你所講,批評李奧唔會令佢踢得更好,但你包容佢同樣地一樣唔會比佢知道(除非你有佢電話打比佢),係討論區見一個球員犯錯批評佢係好正常,批評佢唔等於唔支持,正如你考試肥佬你亞媽鬧你'衰仔,冇鬼用架考得咁差,第日讀唔到書做乞兒就知死'唔通佢又唔支持你?佢又好憎你?每人表達方式唔同,有人激d有人斯文d,但唔代表見高就拜,見低就踩,做得好比人讚做得差比人鬧係天經地義,冇乜唔啱
Originally posted by ciger at 2005-10-4 12:24 AM:

正如你所講,批評李奧唔會令佢踢得更...
喔 原來係咁解
你唔係o者 你敢講其他人唔係見隊波踢到識飛就死捧爛捧
踢得唔好咁就死踩爛踩
好似皇馬咁呢兩個禮拜同九月頭就好似天堂同地獄 而家個個都話佢勁到無人有
批評係好既 不過都唔見大家有咩好建議可以令佢踢好d
剩係識係到鬧佢敗家話佢d波高張 又話佢高傲 由頭到尾都係踩
簡單d就係剩識鬧
我覺得佢踢波得閒上兩腳幾好睇 你唔好理佢係呢d波有錯誤未 球員唔係機器
應該有自己風格
但係起馬 我諗若果佢真係上網睇到官方留言板有d人咁留言
係球埸上又比人噓 都唔會踢得好
...
Originally posted by ciger at 2005-10-3 10:46 PM:

佢果兩球波根本談不上個'救'字,可以話成功解圍係基本責任

基本責任??
龍門既基本責任係救波
咁有失波果場味就連基本責任都做唔到
前鋒既基本責任係入波
一場波冇入波就連基本責任都做唔到
咁中場既基本責任係咩,分波,hold波or其他??
如果係hold波就好啦
全場波,有波唔踢,hold住個波就完成基本責任

[ Last edited by srfqt1 on 2005-10-4 at 10:34 PM ]
Originally posted by srfqt1 at 2005-10-4 22:29:

基本責任??
龍門既基本責任...
我唔知你有冇踢過波,踢波唔係一個人嘅事,有陣時隊友犯錯導致龍門失波我諗唔會有人話龍門冇盡責,李奧果兩球波要解圍絕對唔難,作為一個英超後衛被要求能夠成功解圍並唔過分,球場上冇人會只被要求hold住個波,有時間踢下波你就知乜野係責任
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 里奧個敗家仔真係...唉

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。