<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?
返回列表 回復 發帖
唔會,會叫走個條友,然後條女好多謝你,咁自然會同你強姦la,係唔係
我女友係...
1 q7 Y% ~- h5 w0 V* ?$ I& t現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..
/ ^8 {# g5 R" O6 ?( F: I& J. P講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..+ E3 E% C$ i9 i. S% c, p
於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~
5 H' H$ `% g0 a2 i  x1 n當然...嬲爆爆既我係勝方..
2 x5 x3 R6 |. t  X* F! g* _% s0 F+ z決鬥方式就係對聯~# d- z7 D2 U: B- G
. n& m& m" V8 m$ ^, m, q

( Q4 e; H  K% x( V# a
7 o8 X3 A8 A' F7 f8 ?. z  J/ [& x+ \# t5 n- S

+ Y: ~" q9 ?) d& X- z$ ^+54 g9 ~! V( a) B) [
. Z! O4 H6 t8 e5 M
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-3-19 at 08:51 PM ]
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:' f: @$ K1 r& \% i7 S1 h6 C
我女友係...
$ H+ k' W7 R" o: q+ f/ C# b現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..6 y+ @8 p6 Y, k$ D& G
講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
% V7 y4 o" A8 A& i於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~" `8 n% m0 i6 A4 O. k
當然...嬲爆爆既我係勝方..
0 u! \7 S+ k: Y決鬥方式就係對聯~
: g$ A. }( N  g$ X! O咁點呀!
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:
! t( O% W$ K& S% d, X5 }$ k, f5 B: X 我女友係...
- Q' K9 U: j! X+ V, S; O1 i現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..
9 N/ C7 l0 g9 N講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..3 p1 G! ^& X; n& d) V: a6 \5 r4 W# {+ n
於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~3 ]* c4 b+ i  Z* M1 j5 d
當然...嬲爆爆既我係勝方..9 [8 B6 l" E1 W  q
決鬥方式就係對聯~
% \! A0 X* }+ k9 H* b# G% T# m6 k
呢到果然係吹水區

596 x 322 PIXEL下載

以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-3-16 08:56 PM:
# n, e6 Z" a" a2 \4 d
: p. `" Q0 V5 h0 K呢到果然係吹水區
7 `, s2 L( c' w. J0 Z5 l假架!
捉佢去俾D生愛滋,花瘤基佬輪6 Y3 }) u7 F  H: T1 Q0 j* l" Y
係佢心口寫(免費任做)  \% F! h6 v5 ^. k
之後再除曬佢D衫綁向好景前面: ?, z# b9 M: C. r; R3 r! O
然後再將以上的野拍成片
+ g" K1 \. _* `; ~6 K5 \- \3 ~送俾D老番佬攞去出4仔無格
大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
Originally posted by lijinwei at 2005-3-17 11:14 AM:
8 o! p, i( X1 u6 A 大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
9 a. W; M' c8 F) u  |% Y3 ]

7 Z' T7 ~; d6 A5 Q; \$ q7 K) U5 P$ ?! Y* E: R6 |& h; z+ M
你吳計較咁你叫你女朋友/老婆去益街坊啦
會 好似好慘 你係另一個睇法去諗 5 ^% N$ I5 @$ X1 s  a5 d

- R! T( V0 r$ W1 W! C/ c證明自己簡呢條女冇錯=.=". L* z* z+ I" o" v( N
條友正先會吸引到有人咁做
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。