<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 吹吹水時間: 前鋒
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-31 04:48 PM:

我未聽過,堅定流牙???
咁史譚去邊??
阿積士。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 04:49 PM:

車路士和皇馬名氣近年越見負面,...
根本冇得咁講..........只係d人夾硬講佢地呢樣負面果樣負面啫,但事實上車仔係攞到冠軍,吹唔脹
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 16:49:

返荷蘭踢多一季退休
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 16:49:

阿積士。
我知返荷蘭踢,但唔知番阿積士..

ac係用史譚換史奈達,定直接買史奈達呢??
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-31 04:52 PM:

我知返荷蘭踢,但唔知番阿積士..

ac係用史譚換史奈達,定直接買史奈達呢??
直接買史奈達,以及利用放史譚加盟的人情牌。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 04:50 PM:

根本冇得咁講..........只係d人夾硬講佢地呢樣負面果樣負面啫,但事實上車仔係攞到冠軍,吹唔脹
但在人的心目中他們的確幾負面。呢d就係傳媒既威力。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 04:55 PM:

但在人的心目中他們的確幾負面。呢d就係傳媒既威力。
梗係啦,摩連奴既言論+皇馬準備3年4大皆空
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 04:58 PM:

梗係啦,摩連奴既言論+皇馬準備3年4大皆空
同埋摩連迪斯的故事,加多個奧雲後傳。叫人點黎呀??都仲末計費高失落記。

但AC米蘭唔同,末聽過一個在AC發展唔如意既人會講佢地壞話,亦好少會有表現都要做後備。你睇下禾高就真係季尾出頭既例子。可惜贊古奴夫斯基就算俾佢踢佢都唔爭氣。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 05:01 PM:

同埋摩連迪斯的故事,加多個奧雲...
摩連迪斯同費高真係冇表現先賣走佢地啫~
奧雲就真係冇得講,如果奧雲唔係有想走既心的話皇馬都唔會賣走佢啦,
如果下下都咁計的話,大把球隊都有咁既情況出現啦.........
摺吧啦
意甲-舒夫真高否認轉投車路士傳言報導,願意為AC米蘭效力終身

有報導稱舒夫真高已經同意轉投英格蘭車路士,但這位AC米蘭射手對此否認。

衛報(The Guardian)周四報導,舒夫真高已經「原則上同意簽下四年合同,周薪將超過11萬英鎊(19.17萬美元)」,而且這位選手對車路士表示,他將向AC米蘭提出轉會要求。

不過這位烏克蘭前鋒對意大利安莎通訊社(ANSA)表示︰「我不知道有這樣的合同,我心態很平靜。我不需要否認任何事情,情況非常清楚。這只是他們編造出來的故事。」

今年已經是舒夫真高為AC米蘭效力的第七個賽季。他最近表示,希望效仿隊長馬甸尼,在這家球會效力到生涯結束。

最近一直有傳言稱舒夫真高將轉會車路士,不過他對最新的這條消息不以為然︰「我要對英國記者表示感謝,因為這樣一來,也許AC米蘭會要求和我續約。」

好彩
Now's the time,Italy.
Originally posted by Kian76 at 2006-3-31 05:01 PM:

同埋摩連迪斯的故事,加多個奧雲...
當年迪保斯基想留摩連迪斯同朗拿度輪流踢,個主席要出星,NO WAY
季尾想留希亞奴,個主席又NO WAY
連迪保斯基攞聯賽冠軍都要炒
粒粒星十萬八萬人工,馬列基尼就兩萬,要加人工又NO WAY
之後就後防中路大開,後備明知無得出,走得就走

[ Last edited by IT14 on 2006-3-31 at 07:12 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 吹吹水時間: 前鋒

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。