<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/09兩性加分題] 唔該幫幫手 比阿妹問到口啞啞呀!
返回列表 回復 發帖
積極回應會員各+5

我覺得AA制最好﹐唔使煩… 夠晒公平啦~~

如果真係唔得…我覺得艾奧羅斯呢個方法好

不過唔知你個妹個男朋友要唔要面…有d 男仔好要面﹐就算冇錢就會充大頭俾全數ga!

如果係咁……… 都幾麻煩……
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-9 07:44 PM:
積極回應會員各+5

我覺得AA制最好...
無$咪努力d搵啦...

我覺得有時女仔可以自己主動話請...例如睇戲可以自己買定飛,有時食飯可以搵個名目話今餐等我請你啦,你送左d咩咩咩俾我...甘大家好做...唔通要個男仔自己開口話無$...不如今次你請我...燶爆!
Originally posted by roykenroy at 2005-5-9 02:10 PM:

呢句好好...學到野喇!  THX!
佢唔...
千其唔好直接比錢個男仔呀,
好傷架,
叫個女仔比錢又好似唔係咁好,
可以試吓D細數就個女仔出,
大數就個男仔比,
問起就話:「我個人都係你架啦,我D錢咪你D錢。」
又可以話:「你要同我結婚架......」
最好就AA制..不過就要睇男個方面要唔要face先得!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-9 09:10 PM:

千其唔好直接比錢個男仔呀,
好傷...
真係好傷o架????
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-5-10 01:41 AM:

真係好傷o架????
總之我唔會咁直接囉,
自然D咁比D細數!
問起就話佢要儲錢同自己結婚,
細數比錢好正常啫!
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-9 07:44 PM:
積極回應會員各+5

我覺得AA制最好...
THX!
AA - NO WAY!
不過唔知你個妹個男朋友要唔要面…有d 男仔好要面﹐就算冇錢就會充大頭俾全數ga!
↑咪就係至煩囉!  o岩o岩開始未知底勢....唉.........佢又冇力......唉...........
Originally posted by ilove---you at 2005-5-9 08:07 PM:

無$咪努力d搵啦...

我覺得有時...
THX!
唔通要個男仔自己開口話無$←佢肯咁講,個傻妹反而好做d......唉.......
咪咪咪咪咪咪
THX...ZEROPT!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-10 01:49 AM:

總之我唔會咁直接囉,
自然D咁比D細數!
問起就話佢要儲錢同自己結婚,
細數比錢好正常啫!
頭先我比你地D回覆阿妹睇.....佢睇完話好驚 (唔係你地嚇親佢)......好驚做錯......
又係度喊晒口........我都唔知點........
問起就話佢要儲錢同自己結婚,←我唔打佢...佢已經偷笑,條飲樣搞到我個妹咁.....(唔好意思,我唔係話你唔o岩,而係我一諗起佢,就咩火都齊)

[ Last edited by roykenroy on 2005-5-10 at 02:04 AM ]
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-5-10 01:41 AM:

真係好傷o架????
唔駛咁刻意咁做啦, 雖然個出發點係好.
但係兩個人拍拖時點會分得咁清楚架!? ... 唔好搞到好似借左銀行錢要連本帶利還清咁, 咁樣重核突啦!

其實你妹妹可以取個平衡啦, 例如有時AA, 有時出大份既(例如出街食飯), 有時出細份既(例如零食, 飲嘢) ..... 相信久而久之大家會有默契既, 唔需要特別同個男仔講D乜. 而且個男仔可能會appreciate你妹妹咁做呢! (因為體諒佢既經濟狀況)
Originally posted by newman2005 at 2005-5-10 02:02 AM:

唔駛咁刻意咁做啦, 雖然個出發點係...
thx!
我都講過你呢番話...o岩既...拍耐d先啦!

阿妹話唔該晒咁多位!    me too.....
  佢話佢會好小心去做每一件事喎......←正一白痴 (你睇到都係咁話)
訓喇~明日再會!
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/09兩性加分題] 唔該幫幫手 比阿妹問到口啞啞呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。