<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭 對威以斯 上半場
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-9-3 11:00 PM:
希望下半場有個罰球俾碧咸射下la
係呀, 要curve入個龍!
Originally posted by michael86 at 2005-9-3 11:01 PM:

好難講,占士難撲o個d反而可能救到
易o個d反而救唔到
超級神經刀 ~.~
Originally posted by michael86 at 2005-9-3 23:01:

易o個d反而救唔到
羅賓信好過占屎多多聲la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by michael86 at 2005-9-3 05:01 AM:

易o個d反而救唔到
睇離seaman 復出都勁過佢!

英格蘭 對威以斯 上半場

場波好鬼悶=.="都唔知想點....英格蘭起前場d小組唔係咁好....
我睇到果個philip...好似唔知做咩咁....打得重前過RONNEY....佢想出波又唔落底先出...
搞到出波好核凸......
碧咸又搞到打後衛咁.......
如果我係領隊....
我會唔要謝拉特or林拍特是但一個....搵返碧咸打右翼...
睇返碧咸後上出過既幾球....做左d好有威脅既攻細~同果個philip真係差天共地......
碧咸放左幾球好靚既直線...又斬左幾球靚波..真係明白到碧咸有幾重要....
真係唔明點解要搵佢打防中.....

唔知有睇緊既大家又點睇~?

[ Last edited by shaqkobe on 2005-9-4 at 02:27 AM ]
Originally posted by michael86 at 2005-9-3 11:00 PM:
希望下半場有個罰球俾碧咸射下la
係呀~
摺吧啦
Originally posted by coke123 at 2005-9-3 11:03 PM:

睇離seaman 復出都勁過佢!
哈哈,梗係啦,否則都唔會咁多年騎住占士啦
摺吧啦
威記個龍如有神助....
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-9-3 05:09 AM:
威記個龍如有神助....
占士上身!
Originally posted by coke123 at 2005-9-3 23:11:

占士上身!
耶辛上身就真
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭 對威以斯 上半場

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。