<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家話里奧費迪南值唔值得俾機會?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-11-5 11:55 PM:
如果堅尼咁多說話, 不如叫佢打中堅啦
但堅尼講既野明顯中晒pt...球員既表現真係要反省..
佢以前真係試過代打中堅位...唔錯的--
Originally posted by donald15 at 2005-11-5 05:52 PM:

算啦
睇番佢既回應都知佢既立場係點架啦
見高捧見低踩
咪係,好話同我嘈,痴線
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
Originally posted by supportMU at 2005-11-5 06:22 PM:

唔係mu fan屎右冇睇足哂mu d賽事架...
支持!
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
Originally posted by supportMU at 2005-11-5 06:22 PM:

唔係mu fan屎右冇睇足哂mu d賽事架...
咁賣走佢之前梗係要買個勁人翻黎先啦
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by 心冷之戀*行 at 2005-11-4 11:30 PM:
曼聯條防線同中埸係致命的..依家

曼聯迷會知道...

上面個位馬蘭奴好心就用下個腦諗野啦
見人打得差就鬧,打得好就讚
唔諗下佢依家咩環境,,壓力幾大,薪金高佢又驚俾人鬧

使唔使下下有波到就清呀
咁你落埸都得啦,有病
呢家唔好講話有無人代佢,里奧今季真係踢得唔好,鬧係應該0既
如果佢持續踢得唔好或者一時好一時壞,咁同弱隊d人有乜分別,做乜要駛咁多錢買佢翻黎

同埋你講到佢有壓力喎,我想講呢...十二萬鎊週薪係佢自己話架,曼聯之前話10萬都唔續約
諗下佢咩環境?屈完人錢咪踢到咁lor

d波去到後防都唔清?等運到?定係等佢扭上去呀?

[ Last edited by skjeiw on 2005-11-6 at 09:48 AM ]
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家話里奧費迪南值唔值得俾機會?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。