<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智
返回列表 回復 發帖

c7的不智

點解費sir仲咁錫 c7..講真,我係捧曼聯,但昨日c7個腳真係好冇腦
佢係吾岩踢英超家吾岩踢曼聯,,有個講波佬係賓菲+個場講過,俾c.7冇一個特定位置咁打
等於連佢都吾知踢咩位..質數,c7係好好,但佢的表現完全吾成正比,
緊急關頭亂射不特指,推坐個波推死晒,隊友走位第一時間吾俾,,等自己握到死晒再俾人,
人地都已經俾人睇死晒啦..c.7d選擇太差啦...
以前碧咸同費sir關係未差個陣,都會公開指責..
而家費sir係官方網站仲質疑球證的red card..
係..,,佢係冇踢中人,但完全係諗住報復..就算係人地侵犯佢先,但在當今足球..
e個選擇實在冇腦...
都吾知幾時c.7先可以係曼聯做到感有的貢獻
成篇文我冇惡意批評,只係愛之深,痛之teh
講真..咸哥當年咪又係咁......都係要食一次大獲野...d後生仔先識死.....
i jus think that man utd needs a need coach......ferguson is bullsh*t really......he cant use his players properly.....man utd needs some new tactics from a new coach eg felipe.....jus look at the way he organise portugal and c7.....c7 scores almost every game for portugal....jus think about that.....if man utd finds someone like that im sure rooney and everyone will improve and play much better than now.....

NO BAD WORDS IN HERE!
WARNING!!!!!!

[ Last edited by brightlee on 2006-1-16 at 04:32 AM ]
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2006-1-16 12:24 AM:
講真..咸哥當年咪又係咁......都係要食一次大獲野...d後生仔先識死.....
唉,到時蝕的只係曼聯而已...
Originally posted by au212001 at 05 11 09 12:13 AM:
點解費sir仲咁錫 c7..講真,我係捧曼聯...
我記得上季費sir曾放c7回老家思過,
回來後有幾場踢得不錯,
我想c7的思過期應該又到了~~~
曼聯永遠是我的最愛~~
C7 一朝得志,語無倫次
一早講過條友淨係識個人主意,完全唔明乜野叫團體
費Sir眼光有問題,以前d球員係咁,一早雪左九年,唔明點解重用佢

開始對曼聯有d失望.....
開始有d唔想睇佢地,因為期望越高,失望越大.....
c7,費查,布朗,施維施達,里察臣都係未夠班,費SIR當年賣走史譚,畢特,菲臘仔,買錯C7,買唔倒艾申,細哨,洛賓,用哂D錢去買個剛愎自用既朗尼,MAN U 唔衰都難......
Originally posted by anttiniemi2000 at 2006-1-16 08:15 PM:
c7,費查,布朗,施維施達,里察臣都...
但係個人覺得朗尼係今季MU打得最好個個,又有鬥心。
只要買返D有質素既球員同佢夾,相信MU 前程都係明朗既。
Originally posted by stereo at 2006-1-16 08:36 PM:

但係個人覺得朗尼係今季MU打得最好個個,又有鬥心。
只要買返D有質素既球員同佢夾,相信MU 前程都係明朗既。
朗尼打得差極都有個譜
唔會拖累成班曼聯
就算自己扭完波都識得傳波
而c7扭完就必定射埋,唔會傳比人
係起邊線,至會斬返比中間

冇埋朗尼,我覺得曼聯而家會更唔掂
When this beganI had nothing to say
Originally posted by anttiniemi2000 at 2006-1-16 08:15 PM:
c7,費查,布朗,施維施達,里察臣都係未夠班,費SIR當年賣走史譚,畢特,菲臘仔,買錯C7,買唔倒艾申,細哨,洛賓,用哂D錢去買個剛愎自用既朗尼,MAN U 唔衰都難......
你知唔知咩野叫做 '剛愎自用' 架?

何況 rooney 已經係踢得好o既其中一個~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。