<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vincecarter at 2006-1-19 01:45 PM:
MU依家死球唔得, 側擊唔得, 快既, 係...
全對,,曼聯班後生仔係有潛質,
但梗係吾知差d咩野,應有的質素都冇...
吾要求打到以前最旺盛咁,但都起碼吾好踢得差到離譜呀....
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-19 10:08 AM:

佢o係 國家隊 都打得幾好呀, 都係打翼鋒姐

所以佢可能轉隊會好d, 不過..佢轉左隊就會對 manu 有好大威脅喇
講真啦..
佢轉隊我真係唔係幾想見到
話哂當初都係因為話士x亭同曼聯友賽見佢打得出色
曼聯先至買佢返黎....
或者費sir可唔可以治得佢掂..咁樣對曼聯同c7黎講都係一件好事黎~~
Originally posted by LMQ at 2006-1-19 05:10 PM:

講真啦..
佢轉隊我真係唔係幾想見...
講個近似例子你聽,卡斯辛奴離隊後羅馬五戰全勝。可參考一下。
我愛長澤
似乎真係要費sir用棍狠狠咁打佢一身先知錯
Originally posted by Kian76 at 2006-1-19 06:12 PM:

講個近似例子你聽,卡斯辛奴離隊後羅馬五戰全勝。可參考一下。
唔..卡斯辛奴臨離開羅馬果陣時基本上已經坐緊冷版鄧..
同c7都唔同case..佢就一時正選一時後備...
Originally posted by LMQ at 2006-1-19 07:30 PM:

你留意下有c7同無c7..曼聯的戰績都知..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by LMQ at 2006-1-19 07:30 PM:

我係想講影響軍心。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-1-19 11:37 PM:

我係想講影響軍心。
我諗c7又未去到好似卡斯辛勞咁,人見人憎ge...
Originally posted by babo at 2006-1-19 07:53 PM:
你留意下有c7同無c7..曼聯的戰績都知..
Originally posted by Kian76 at 2006-1-19 11:37 PM:
我係想講影響軍心。
唔通真係要佢走先至係唯一選擇??
話哂當年都要成千二萬磅先買到佢返黎...
Originally posted by au212001 at 2006-1-20 09:54 AM:

我諗c7又未去到好似卡斯辛勞咁,人見人憎ge...
但己經開始愈黎愈犯眾憎。最近又同雲佬......更不用說之前的加利仔、傑斯......
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。