<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-1-20 01:14 PM:

但己經開始愈黎愈犯眾憎。最近又同雲佬......更不用說之前的加利仔、傑斯......
分別的係卡斯辛勞公開晒吾妥羅馬,又話減薪,吾續約,導致犯眾憎
而c7係表現吾好先至開始有人.討厭佢,,我諗,開始支持費sir買c.7的球員會後悔了...
Originally posted by au212001 at 2006-1-20 05:15 PM:

分別的係卡斯辛勞公開晒吾妥羅馬,又話減薪,吾續約,導致犯眾憎
而c7係表現吾好先至開始有人.討厭佢,,我諗,開始支持費sir買c.7的球員會後悔了...
卡斯辛奴剋人憎既原因點只咁少,但的確c.朗有排都末去到咁剋人憎。

好似話下季c.朗拿離開曼聯,轉會祖雲達斯or華倫西亞。
我愛長澤
Originally posted by LMQ at 2006-1-20 11:11 AM:

唔通真係要佢走先至係唯一選擇??
話哂當年都要成千二萬磅先買到佢返黎...
換轉你係領隊會點做...?
俾佢正選同後備入替都係咁...
眼見佢而家既問題...無限期等佢進步嗎...?
我相信好多人都會覺得...c7一旦成熟起來就會好驚人..
但...要等幾耐呢...
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2006-1-20 10:12 PM:

換轉你係領隊會點做...?
俾佢...
係呀,所以有d同情費sir而家進退失據的情況
不過最近c.7停3場,,我諗費sir可以煩少樣野啦
Originally posted by LMQ at 2006-1-20 11:11 AM:

唔通真係要佢走先至係唯一選擇??
話哂當年都要成千二萬磅先買到佢返黎...
千二萬磅又如何
賣出去實唔知依個數啦
點都過二千萬磅~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-21 07:10 PM:

千二萬磅又如何
賣出去實唔知依個數啦
點都過二千萬磅~
好難...曼聯e幾年都係貴買賤放,即係高價買入,但底價放出
我都吾知對上個次係轉會有錢鎌的球員係邊個(青訓買出吾計)
我覺得而家放c7,應該冇千2萬磅
Originally posted by au212001 at 2006-1-21 11:22 PM:

好難...曼聯e幾年都係貴買賤放,...
一個球員有技術, 有潛質, 又成左名, 賣12m 有幾難~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-21 11:33 PM:

一個球員有技術, 有潛質, 又成左名, 賣12m 有幾難~
至幣而家個個都知c7難教le,都知道佢係豬頭骨,佢真係咁好洗好用,
曼聯都冇需要放佢丫,,而家出晒名臭馬....睇下費sir點治佢仲好啦
Originally posted by au212001 at 2006-1-22 12:28 AM:

至幣而家個個都知c7難教le,都知道佢係豬頭骨,佢真係咁好洗好用,
曼聯都冇需要放佢丫,,而家出晒名臭馬....睇下費sir點治佢仲好啦
弊就弊在費sir而家係縱佢...多過治佢呢..
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by au212001 at 2006-1-22 12:28 AM:

tevez, cassano 就真係臭馬, 咪又係大把人想簽
c朗而manu打得唔好, 唔代表o係其他球會打得唔好o既, veron 同 forlan 就係一個好例子啦
難教又唔代表教唔倒, 何況c朗都只係需要一個嚴師, 就好似 joe cole o既情況一樣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。