<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智
返回列表 回復 發帖
Originally posted by babo at 2006-1-20 10:12 PM:
換轉你係領隊會點做...?
俾佢正選同後備入替都係咁...
眼見佢而家既問題...無限期等佢進步嗎...?
我相信好多人都會覺得...c7一旦成熟起來就會好驚人..
但...要等幾耐呢...
如果我係費sir
我諗我會面對面咁同c7討論佢既問題(或者可以話半勸半教)
等佢自己知道佢自己既問題在於邊度同埋點樣解決
另外唔好再同其他隊友罵戰or講手,團結為目標
到佢明白到同真正改過到先再放佢落場踢
咁樣得唔得???
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-21 07:10 PM:
千二萬磅又如何
賣出去實唔知依個數啦
點都過二千萬磅~
原價賣出去都難..仲講過二千萬?@@
你睇下華朗科蘭果d就係例子..高價買入..低價放出..
再加上而家c7既狀態
第二d球隊仲唔乘機壓低你個價咩
Originally posted by babo at 2006-1-22 01:07 AM:

弊就弊在費sir而家係縱佢...多過治佢呢..
e個真係重點....
Originally posted by au212001 at 2006-1-22 04:57 PM:

e個真係重點....
我都同意. c7已經加盟左曼聯已經兩年, 如果費sir真係可以教得掂c7既話就唔會好似而家咁獨食. 要知道曼聯既踢法係以機動同組織性為主,太多個人主義既踢法只會令到曼聯踢得雜亂無章,但係c7獨扭既惡習越見嚴重, 而且亦都招黎史密夫,雲佬,加里仔既不滿. 所以c7再係曼聯既話可以只會令到曼聯進攻失調同球隊內鬨.

曼聯賣走佢可以係一個雙贏既做法.始終英超係比較體力化,唔適合c7呢類型既踢法,如果轉戰西班牙可以比佢更多發揮空間. 對於曼聯黎講賣佢可以多一筆錢去買夠卡士既球員黎代替堅尼個位.

至於c7既轉會費我覺得唔會低,因為其實好多大球會如祖記,皇馬等都表示過對c7好有興趣,有人爭既話個價就可以抬高. 而且c7最大既價值係後生. 再加上c7係國家隊表現係比較好,如果係世界盃有出色表現既話曼聯可將叫價進一步調高.
Originally posted by LMQ at 2006-1-22 04:49 PM:

如果我係費sir
我諗我會面對面咁同...
好同意你既講法~
俾我都會咁做..
奈何而家既費sir...只係維護佢..
有如昔日董生謢短一樣...
好普通的曼聯迷~_~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » c7的不智

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。