<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛情問題...激親女朋友...我該怎樣做??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eddie412 at 2008-2-9 12:14 PM:
thankz for yr reply !!
咁係嘅
不過佢話唔夾
同無咗好多 feel
都唔知點咁

真係好afraid 分手before Valentine's day
o係EF大家互相幫忙,唔使講“Thankz”嫁
話唔夾唔夾都一齊差不多半年啦
呢半年我相信都有好多值得你地珍惜同回味既時刻
佢而家既時間都被書本佔用曬,係會覺得壓力大,會亂諗野嫁啦

唔通After Valentine's day 先分手你樂意咩?
你係怕無左個女朋友定係怕無人陪你過情人節呢?(唔使答我,你自己清楚)

你MSN ADD左我?好高興認識你喎
我成日覺得.....
對住呢d"野蠻"的女朋友....
招數就係....比佢更野蠻......哈哈!!

佢話你煩...
你打俾佢, 佢會話: 你好煩....
你唔打俾佢, 佢又會話: 你做乜唔搵我......

今次俾你"尢水"返佢, 以後唔好咁痴身丫....
見少d, 電話講少d...新鮮期可以長d...
Originally posted by 自由神 at 2008-2-9 13:55:
你知佢壓力大既原因啦!AL repeat m...
神兄~ 好耐無見喇~

ed, 得番80零日就要考AL喇, 俾d心機啦~
情人節年年都有, 考AL先係important, 考好AL先啦~
到時大家pass到再一齊celebrate咪仲happy~
Originally posted by kalos at 2008-2-9 07:11 PM:

神兄~ 好耐無見喇~

ed...
好耐無見啦Brother
希望樓主可以保留得住呢段感情啦
Originally posted by 自由神 at 2008-2-10 01:33 PM:

好耐無見啦Brother
希望樓主可以保留得住呢段感情啦
thank you for yr reply !!
我都希望可以

8號個晚佢同我講分手
我當然說不想
始終太突然
講講吓大家都弄得好彊
after 就話第二天再談

9號晚就對佢說
其實我都唔想弄到咁..大家都會不開心
可能都會影響妳的學業...
after再引用各位26fun brothers嘅語錄
其後我就話大家真係有問題出現
不解決遲早都會出現
但是現在解決timing又唔啱
咁不如請妳俾多兩個月時間我
亦是A-Level完結的時候
去做番一個稱職的男朋友
同樣地亦希望可以在妳的心目中增加不少分數
從而大家可以繼續下去
佢就無野好講

到了今天大家出來dinner + 影sticker pics
紀念half year的日子
我都寫了一張card俾佢
同埋一塊鏡去代替佢嘅爛鏡
仲有一對佢喜愛的earrings
佢好開心
不過佢都有話兩個月後不知怎樣

各位兄弟...在這種情況
請問大家有沒有建議...現在我該怎樣做呢??
Originally posted by eddie412 at 2008-2-11 02:35 AM:

thank you for yr reply !!
我都希...
其實你做得好好呀?
佢都願意俾呢段時間你去證明自己
佢亦都明顯俾你軟化左啦...
你咪好好利用呢段時間證明你所承諾俾佢既野囉
支持佢好好完成呢個AL囉

不妨諗下極樂姐既建議啦!
明顯係你己經做唔到d乜, 決定權唔係你度,
建議你唔好煩佢住lu, 一陣得罪佢, 又比多個借口佢
到時就冇得救, 你都係比心機搵多d錢送野比佢,
x下佢開心~
你地之前有冇咩事鬧過交或者以經有D態度冷淡咁呢??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 愛情問題...激親女朋友...我該怎樣做??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。