<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
o岩o岩開左隊5星車仔玩,初頭唔太習慣咁密既防守,但打打下都有d起色
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 10:50 AM:
o岩o岩開左隊5星車仔玩,初頭唔太習慣咁密既防守,但打打下都有d起色
我尋晚無聊聊整左隊世界明星隊:
GK Buffon

RSB: Puyol   CB:Terry CB:Ferdinand  LSB: R.Carlos

DMF: Gerrard
                         CMF: Totti
                         OMF: Ronaldinho
ST: Henry         CF: Shevcenko       ST: Adriano   

整體實力除左TWK未惦頂之外﹐其它全部爆晒頂。

我用全隊綠色狀態對住6粒星﹐全隊紅色狀態既JUVENTUS 都輕鬆贏 4-1 ﹐ 3-1

[ Last edited by Xtravagant on 2006-5-4 at 09:40 PM ]
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-4 09:39 PM:

我尋晚無聊聊整左隊世界明星隊:
...
同一時間祖記係咪冇左保方壓陣??哈哈。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 10:50 AM:
當你玩6星時,你就會唔習慣個波成日俾電腦冇意義下控死,無神神亂踢一腳上前場電腦既前鋒就神奇地從後爆開你d大隻佬後衛射入埋你。哈哈!!
我愛長澤
剛完成了第二季(好慢?哈),舒夫真高完成使命(下季會跌),被祖雲達斯以20000幾蚊買走左,施多夫、尼斯達都分別被曼聯和皇家馬德里以15000蚊和17700蚊既價錢買走了(佢地都係下季就跌),馬甸尼被我用來換佩奧爾,哈哈,迪達換來了費爾,當尼換來了保方,奧卡卡換來了雲達華治,巴布換來了朗拿甸奴,引入了麥斯達、懷斯,加度素(跌左一季先賣得出)換來了阿辛卡奧,再簽下了沙治奧阿古路,免費引入了艾辛。

一下子我的球隊變成了明星隊......而在換班之前,我也save了舒夫真高等人還在時的最佳陣容能力(當時己加入保方、朗拿甸奴)。

正選:

保方

施仙奴 巴薩利 捷禾 麥士維

史奈達 派路 雲達華治

卡卡

朗拿甸奴 基拿甸奴

後備:

費爾、簡尼沙里斯(重生)

馬蘇拉迪、麥斯達、米赫洛域(重生)、佩奧爾、拿姆、懷斯

阿辛卡奧、法比加斯、莫達、艾辛、美斯

泰維斯、沙治奧阿古路

將會引入:伊巴謙莫域or阿祖安奴or雲尼斯杜萊or普多斯基(是但一個)
我愛長澤
點樣免費引入艾辛,用球員唔加錢換????
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-4 11:29 PM:

當你玩6星時,你就會唔習慣個波成日俾電腦冇意義下控死,無神神亂踢一腳上前場電腦既前鋒就神奇地從後爆開你d大隻佬後衛射入埋你。哈哈!!
唔係啩
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-5 03:13 AM:

唔係啩
用L1 + R3 傳出來既波係可以o甘leng...你既傳出去之後﹐前鋒球員會立即向果個方向追波。但我個人覺得用R3傳波好吾方便
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
未試過

依家我隊車仔用基斯普換左奧雲返黎,買左沙治奧阿古路同祖爾巴頓,放走左謝列美同迪荷奴~
買唔到波歷克

季尾既目標係艾加,波歷克同懷斯
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-5 03:13 AM:
點樣免費引入艾辛,用球員唔加錢換????
佢係自由身球員。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。