<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
" z: q* {# o1 Z' u* _! P% ~& [" z" V4 F" V/ A
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
% B/ O7 b8 J9 _如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人- n" \# w- `  R# u- V
andyho 發表於 2010-10-15 11:16 AM
7 Y3 E1 O( P. v, O7 d
% R& A1 k8 Z( B

! r6 [& v' q1 L) o4 a唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
6 I  E7 S3 X- ^; m# }9 i  U( F. l
( B7 b% n/ @  B  ~, L

$ {6 H4 J7 g3 V/ T唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
0 C. T( ^! \$ G: D$ X4 ]KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
4 L% G# U' u8 j4 N2 z6 r! U+ i5 j7 G, O
* ~' Y: q6 x1 |/ x' T2 ?哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 1 T1 A4 J6 q% R
5 ^0 t5 E/ U' B$ b. l
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢
$ Y% F$ }8 W% @% @: N& |
) y8 x3 O, M  }& _; {哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
% n+ G; C8 V) {  P" @8 Z- S" P  B, m! }/ j
你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...2 w' I  a" R6 n/ p0 [  P
andyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
) b0 J3 n% B! @/ C8 ]

# q2 \* P0 X$ b# K  N$ P! C* x既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?   
, C( E) q4 U" \- d) m, V) h& x5 H1 {) ^* T2 Z  f
哈!你在#69話: 「搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎 " q( T3 b" x) p/ f

' [: h* @" C0 P4 K, O+ T你好似對佢狗哥有D認識, 轉個頭內就唔知, 哈!你份人真係好公道, 而且對事不對人呢:go ...
6 r' p$ l6 k: \- o" Kandyho 發表於 2010-10-15 11:28 AM
3 d. K' x7 S! F& |唔講都唔知自己咁大吸引力, 我係咁易9up幾句, 竟然有班fans周圍search, 又起底又剩?# }! ?3 D+ C7 C# T% j+ @! B7 y1 |
正所謂: "有強姦, 冇焗賭", 人地唔敢賭驚爛屎忽, 唔通監人賭咩?
4 {1 P) n! r1 ?4 G0 Z0 `6 k* R) D8 \我抽共 產黨 水, 義和團抽番我水, 天理循環, 報應不爽!!!
/ s+ s6 x; K+ [/ O4 h6 d
+ }$ d$ U4 \) q& R5 S& z

/ v' X$ d$ s. c# H/ @: z* O6 ~既然你咁有興趣賭 ~ 又對狗哥咁了解信任 ~ 你應該參與樓上幾位師兄既賭注 ~ 點解你自己唔敢參與賭注 ~ 只係肯做公證人咁縮骨呢?    5 F8 A9 Q9 N5 |6 g
KNY 發表於 2010-10-15 11:36 AM
4 J8 d1 t/ n% K9 [. p
, y6 K9 v' g3 i3 }我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦
+ ^8 |& A5 d2 Phttp://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html
! S, S. z" F' y2 J7 N2 S8 F$ p1 }% o( g' `, r& O
我跟邊個賭呢?打狗棒?# c! s5 A  `5 J( }' [0 ~. {& v4 g
而家是你及其他版友唔信佢吧?6 N* q! O! q4 g" N1 Z
你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如:# M" F% C5 {6 k" M* H
「若我在社會上的成就不及版友KNY, 請上天賜禍給我父母兄弟及我本人!」( `" z! \( ~- `! E( M" g( {
我見兄台你才高八斗, 有信心不如又打賭下?
+ S: X' c, g* m/ ^4 p/ t如果有D人拋完我又唔敢, 那就真係夠縮骨呢
$ W( e  e: X' q7 A' G- ]
0 Q# T! W0 M- E" {8 y5 k7 t& k* Z6 n; `# Y
唔好意思 ~ 我冇乜興趣知道狗哥既私事   
; d- N+ o9 d: ]KNY 發表於 2010-10-15 11:25 AM
! y9 l+ J: E' K! m. ^& y  L
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,0 s( V* T6 l& i) J" p. B
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
* ?5 r) _- U) e3 K* `& _5 I( R唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,+ |  i% }* ]$ S! `& i) [3 t
遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
2 {+ o" Y' H  K9 d/ |; d6 @打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
6 K# V' r1 f3 A- ~9 `5 Y

; ]1 I: @  N) m) c& }你開左微博, 招呼內地憤青都唔得閒, 邊有時間照顧entfun巴打們喎
- U, H" i. C- H& J+ M" U  R# k* ?5 v: \# K1 @
我一時睇漏, 原來兄台你向來跟狗哥有私怨, 如下, 唔怪得野野玩針對啦 * y& {# A1 U9 h0 M& u, T1 M2 V
http://www.26fun.com/bbs/thread-237090-4-1.html: M- Q7 h3 e( L9 @: V5 d
+ ]# k7 o/ Z! ~# t# }7 _* X
我跟邊個賭呢?打狗棒?
) v8 i5 _" g" c0 D% E# z1 Y而家是你及其他版友唔信佢吧?
6 S1 o0 ^3 t* ?6 s2 ]8 j你喜歡打賭, 我同你玩又無妨, 例如 ...' B5 Y" E9 E. b& {5 `
andyho 發表於 2010-10-15 11:49 AM
; F7 {2 R3 r, E  c# ]

1 R5 S# \5 }* O# M' G  x我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  ! _  G1 X1 G/ I
4 ~+ s+ K# U( S/ k9 b. i
上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我諗你應該先處理好呢個問題至好請纓做公證人   
) L1 B$ S9 P4 V" v, X, c$ _! ], ^唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,
% A* D3 \% T1 }9 [( y5 t$ H1 Z1 }遲下我開番個"微博", 即時upload動態, 滿足一下你地追星一族!!!
+ D2 [. f/ [# f) `3 M4 K6 i0 j打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
) Q- C( H) [2 y) J; B- e
閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,
0 h* V8 e7 k: K/ U: E% n你就扣我地義和團帽子.

評分次數

• BOYDWAN

) _) `. z/ t$ M' g6 |' k4 ~+ ?" K
唔使怕醜喎, 諸事八卦又唔係罪, 你地義和團咁鍾意起我底,9 D. v9 e/ G5 v, j' J9 ?
0 T  q* \- q3 f& G% Q& h; ?打狗棒 發表於 2010-10-15 11:52 AM
# T8 N2 N8 v, t1 @. x+ s7 K3 q# T5 l+ V5 h: ^- n
哈哈 ~ 咁你硬要話我對你個底有興趣 ~ 我都阻止唔到你想法既   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。