<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
真相係點?
% Y& d2 c( Q: }$ Y4 H各位聽後,自己分析喇 : q- O8 s5 Q5 W  D& ^+ r
第一節8-9分鐘
  {6 x; w% s  W& Rhttp://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
  [4 l) g: ~9 O6 F$ K6 Z! n' T/ d) ]0 ^9 [# l
播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
$ ^! o& P" }  @4 s# c# L狗哥真係要快D買張六合彩呀 ...
: t# M: \% }4 l4 Finfjlam 發表於 2010-10-15 12:45 AM
$ U& |: ?" \* Y% W; G" ^
未聽過好奇咩? 你又唔係我痾出嚟條屎虫, 你又點知我有冇聽過?( _) c( ]7 H1 U& W
不過網上世界, 吹水9up屈人唔使攞牌, 你如果覺得我抄長毛言論, * Z- p6 l$ v! {! I) Z$ x  t# l7 b
可以而令你打飛機可以high D? 咁我就吓你認又何妨?
  f! {4 `& z6 L
9 y% f6 X5 Q: e( k我對佢冇私怨 ~ 只係覺得狗哥份人好玩 ~ 不過狗哥點睇我就唔知喇  
2 M, P, o0 `4 E
3 |' o1 n: L9 E上黎留言只係因為呢度有d咁好玩既網友 ~ 但要玩到損害任何一方身體 ~ 咁就無謂啦 ~ 再講 ~ 你做公證 ~ 試問呢度有幾多網友認同你係公證先? ~ 我 ...
2 k5 Q- z3 [' rKNY 發表於 2010-10-15 11:58 AM
- n# E* v8 V; E" @$ q0 u# z+ \3 c, W) i1 p# R/ o
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?/ m6 m  h/ Z% X  `3 ~
所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦,
7 W7 q: T- N" B% ~1 V' q版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架
$ B- g9 i+ T% i5 S% r
+ Y" Y0 D3 M4 `1 w' [1 V* f
6 _* e& Q- o% m; {閭下同社民連一樣,社民連就扣異見者投共/共 產黨帽子,  Z+ B0 o) u9 q- }6 d
你就扣我地義和團帽子.
. z5 B, T' z, L2 G* K1 HWinters 發表於 2010-10-15 11:59 AM
6 U" P( ~+ l! q6 Y3 j% f0 z8 |) v+ ^
, A- P% W) C1 S- C+ U' f! n義和團拳民?呢個版只有一個,咪就係果位大大聲話:要打爛Nokia手機果個囉
- N, U  j3 x! h- T% q5 m

- a- e0 t* V: d! S% k我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
2 {# R2 Z8 H  D: g所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, 3 ~+ v) i  {  o* v2 _- G" P
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...9 G8 k* t4 D8 a2 _7 W6 p6 T
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
5 S, a. ]5 E* V+ o! V
: w2 l  X3 L7 E& k
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀?
3 u( G5 Q+ E$ h4 E, p3 y, O2 o: H
0 }$ F  Z: g6 o; j# C$ h賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 男人老狗唔好呢個樣喇 ~  好未?" Q7 A9 Y+ G) w2 }1 D/ ^
' r. S& I: V% E( S8 X
7 f8 c3 g* L( j* O8 K1 }* k/ x6 k7 ^) I
! d  l9 S" S0 }( h* P  @+ ?, B, s1 c& `2 j0 O" g+ [
我叫你打賭喎, 你為何要縮呢?我在社會上的成就點可能及得上你?
' G' T$ Z4 {* ?) l5 Q8 ]/ n所以受損是我自己, 你唔好介懷啦, 無所謂架, 唔好縮骨啦, ) l/ ^0 V4 [2 E( L& t
版友們睇番你剛才高姿態拋緊我, 而家就縮, 好難睇架 ...+ j, A: I1 @& ]5 e
andyho 發表於 2010-10-15 12:03 PM
0 D1 P+ }+ D. @7 Q/ Nandy哥, 我雖然知你"底"(不過唔係自己起), 但係我都覺得你嘅成就唔及佢;& g. B8 i& b# A) o1 a
要知道, 在現今小農國家, 有良心的知識分子只配入秦城, 社會地位一定比整天高呼愛國的五毛黨憤青低,8 d& V! o: W" T% c! m( u
如果有得賭? 我都賭你輸。
1 g. q/ |! A4 z& N* Z0 u4 L- [
6 ~  P% W6 r# A3 i2 S0 v
好啦好啦 ~ 既然咁樣可以滿足到你 ~ 咁就賭啦 ~ 怕左你咁鬼長氣呀? ; T* k2 r& h* O% v$ S* o

J3 O! x5 I5 `( z+ M賭乜野你話事 ~ 賭注係乜都係你話事 ~ 贏輸都係你話事 ~ 唔好呢個樣喇 ~  好未?
7 _( ^- Q0 U1 s: I& L% _2 `7 ?3 L- o+ _- N
4 u* Q4 n& l2 ^& `0 K* w
...
7 s+ M9 C# @' ?# B. p3 C7 a$ V* }KNY 發表於 2010-10-15 12:12 PM
& l9 X0 e( Z- w7 A6 t7 R6 W
$ v3 r5 Q* @/ N
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
3 p, I1 D0 h; X4 }& Q0 A4 V我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
+ t  v2 T  U7 a, i

8 g( j* s) _  ]& L' m' T3 bgood!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
+ A/ t/ n+ P/ Z9 P, W我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?
0 W0 D: [; K/ k1 e% f. ~andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
, \, i2 G$ B( d) O2 K
吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
3 l( J, I" S( l2 m' I
" K# e5 h/ c* ^& F
good!就頭先我開那個題目啦!你唔想捐害身體,
# }* z4 ^% w/ I% ^2 m( p我將懲罰改為「一世溝唔到女或被女飛或騙」,  會否舒服d?  S0 P: N6 }# t' X  f
andyho 發表於 2010-10-15 12:15 PM
# Z: D3 Z& i3 M6 n4 C8 _4 x* @( O) P) Y, @: ]5 z
好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦3 G  h' l# h2 y

; V. N/ Y6 v% w( c8 ]# R0 ]2 X" V. {+ S9 {
哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
6 [2 T" V0 _4 k+ h吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
* {5 i$ }7 x* D+ Y5 k/ P打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
# w; y1 z- q7 B
8 s8 _' E& T% H/ M# o% v7 P0 s# X" s
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架! & k: D* |: x0 Y6 ]
快lunch time, 再傾再傾!
& S# d3 D1 z( ]/ \! g吓? 溝唔到女嘅可憐虫"水哥"?
) k$ }; F7 O* [1 p& `; k) h3 b  G打狗棒 發表於 2010-10-15 12:18 PM
5 h" [% d! t4 S$ f
2 ^( P' L# Y, N& N" ^# h6 g2 Z
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。