<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 06:18 PM:
6 |. r" J  p8 p' J" ~! c/ b! h4 }0 H7 ]5 H1 s$ F# C; U
, z; C' j3 z" y  d* T6 o

! j- N2 I/ |% ^  j% r要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
0 u& q; v+ n8 N3 O

A3 ?$ m" |+ z" U/ L# F跑唔到就行啦,行都有用架,行長少少o羅
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:31:# n3 f* [) w4 D4 q
3 n. B  u) ~  F. o+ ^

- X# o! l: O+ A! d/ n
8 f1 ?" R/ W# h1 K, X6 v( M跑到80米左右,就會''烤全''感
7 P& R/ o( s$ ^  |
+ {" D! d6 z$ X4 E# T
我唔同,我跳到幾公里
) O8 V, t! O1 [+ c; P
5 |) ^5 q' M! m6 {我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 20:46:% U8 U6 F0 o0 t' o

! S( t3 b2 [  I: Q( L, |9 T, G+ V5 t& }6 }$ y$ ?  G
我唔同,我跳到幾公里
& j9 c% h; l& K) F& c% n, t) ^$ J9 j' b) [! l, h
我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
8 K5 X$ q2 m6 v$ q, b& m2 j7 i* X
你朋友虧的嗎?
Originally posted by hate1118 at 2006-4-17 07:28 PM:
" G" N" c- G$ x- i0 R& V如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一...
) r4 B7 k+ u- e, q6 V: b. K
係咪好苦ga??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
你們全身痕嗎& i: L; A$ G/ {8 `; g. d+ M
我就會有時感到全身好似被針"桔"
: j. ^- j$ ~2 V) B( w3 ]好難受的
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 05:27 PM:
% K1 S) i7 u2 @0 t) B我身體怪怪,好像是近3年才是這樣的
, \: B, _) @! f身體有時不知因為什麼痕" F) w; J4 v) a% |
有時在家走路,腳面會痕# I8 {$ O; h8 y. Q1 i# X- W6 d
頭一出汗就痕(很少汗都會痕)
% F8 j4 ~' M7 H* K' C

6 k( j6 b0 I, c可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......
8 n8 ^3 r+ `7 u
9 r  X- G- m+ M4 ^揾個精神科医生問吓.
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 01:04 AM:; q' ^6 W" p) s

/ i/ F: V( _1 d0 g+ N' D( a/ O  C' i- T
可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......; f2 B' v- @! _" l% a: W% ^! d# Q
3 B, D/ r( n; Z. F* g/ S. Q& e7 _' h
揾個精神科医生問吓.
4 v( G6 Z9 f$ V; D

5 g# W5 b/ W* m8 ~. Z壓力都有一點,但我只有25歲= =
Originally posted by kjkj at 2006-4-19 06:14 AM:: Q7 u5 u% C: h" x6 X% K) `
# E2 o- f; t. p  w/ w

% j5 q0 W! V2 L3 h9 U. U! L( @壓力都有一點,但我只有25歲= =
- f7 i4 \& n( B4 J25歲都有機會, 依d野要揾個医生check吓好d.
我都有咁既問題
: w7 k9 i) G4 @  a: n, e7 }, }1 t我研究個我一定係冬天一熱就好痕/ @* Z: l2 L0 Q
特別係塊面, 仲會紅洒% c/ c% M( {1 {: @- |3 F/ F
我諗係乾燥
睇下醫生吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。