<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 約望保祿 at 2006-5-29 09:47 PM:( k4 j! _6 c% f9 b8 d
又唔系送殯,有好多人留意你著乜衫咩? 你當自己好受大家關注?
3 t/ M! w. Q7 {+ o- a0 J就係怕受大家關注.................
Originally posted by 約望保祿 at 2006-5-29 09:47 PM:
0 m5 ~( ?& V7 y7 V# }( j6 v$ \又唔系送殯,有好多人留意你著乜衫咩...
) G8 v6 ]& Q& H5 z) Z- G0 M9 A6 i9 L) J: H9 k+ Q
乜去送殯會有好多人留意你著乜衫架咩?你著到大紅大紫就另作別論
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 09:33 PM:& E! x+ t- \) g5 [/ v

' `5 o9 [3 Q; I現代褲???
+ M, m# u. x7 o& @; A. w
唔係...鬆身o個o的( J# ?5 ]' |  ~! R/ W
車友?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-29 11:07 PM:, A" q4 M( b+ B+ X+ i) G2 p1 E: h
. ]& a6 w/ S# d
唔係...鬆身o個o的
. o. P0 G8 m% h# m7 d/ R; i! y車友?
' a+ ]- X8 ~( s4 i4 D) k2 u0 o9 [. r
唔係
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 11:14 PM:$ Z9 r! W" |& X" E6 _
2 [1 K- u, ^% |1 `
唔係
' ?9 R2 H. e5 r* a; D- m仲意為有車友添
膠少陣當幫忙
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:41 PM:7 B( x, v' g6 H
著咩去好8 T1 Z+ i  c7 L# u' _7 L+ I8 ^
我阿媽就話便服都得
2 F5 e# h& a- U" Q# e* o' U
$ a+ L6 O7 _4 v# b, {/ S- a  V  O
唔好著衫褲然後扮著左~再問呀媽借個Bra當眼鏡戴
8 E3 A' O. s0 N2 }
Originally posted by ckyckk at 2006-5-29 11:20 PM:% s5 z5 E. \+ l$ M( p

- g2 j8 P$ u6 e1 c6 n+ a$ b( B5 J! K; f$ ?
唔好著衫褲然後扮著左~再問呀媽借個Bra當眼鏡戴
% s2 t( B6 N7 x
2 y( K$ J+ S$ x! H4 H國皇的新衣~~
: f! a/ k. _- T  ^3 ^唔係冇可能,假如個theme係裸露~~
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 09:55 PM:+ S# `  E; n% E
& W* b2 K0 `) Y' p) X2 s- x
就係怕受大家關注.................
8 e! b/ B. c2 _, m8 j( c' ^6 _
民主定民粹?
邊到搵套西裝出黎呀?便服好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。