<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
! S9 I; R- h8 Q; [4 Z& p- G$ r* _# [' Y. o" \$ i( \( X/ k
3 s9 l% ~' x% j/ ?
. ?: B& x8 c$ v和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, ; Y1 {6 e9 D! E
總之鬧完不留隔夜是不是最好?
& C1 ~0 w+ f  o/ c
5 x  C4 w* u: R1 e, I另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又玩同音字, 想睇死人嗎? ...2 I8 _) }  V$ A4 S9 W) D5 [* X: a
andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
- y9 h! `: R3 Q- y  S3 V

I* s+ t+ y* X$ v1 e2 C' |' j
  ~5 M8 B# a' F6 ?' X"仇"...。。。。脑袋無乜多余空间装... ) k6 L$ e9 g5 t9 [
$ p/ u7 T7 O* j; `3 P8 U- ~
( }, m6 ]7 |* j& @2 o: K' }4 F
- I& `2 n9 y$ j  G
另外呢...明白的..' a' C6 _$ U0 B* m
  P% g5 a8 @" P7 ]5 }+ T* k

3 q: {7 E' E4 S6 C% `说来,打字方式  好像有点自私..( \8 Q) G  J; d; I2 o8 x
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
狗哥你做人唔好做到咁鬼鼠啦,  你咪好多道理架咩?  駛乜要靠pm黎講粗口鬧我呀?   睇你真係好燥,  叫伯母煲d五花茶你飲下啦..   
0 W! A8 W4 z1 b
( T" v+ \. G2 H6 R" M& J好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉    " R) `$ a" e4 _3 b
K2K 發表於 2011-3-15 11:42 AM
因: 你老母俾阿差搞' V* |& L/ V( Z! H, {' D! X* e; o
果: 生咗你條打亂種出來
- P% P: M8 f3 `* R  D" o# j
8 r6 }: |2 W5 d) p
- X& L/ ^! D0 b- x( r& v) s可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
3 i; g2 _: S3 N+ y* f* Z6 B
- Q( k, M( a0 Z; I& y; o明白的... _: o$ f9 T5 ~. V
! d8 \9 J& z4 b
说来好像有点自私..2 x3 n& U4 m- l
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
. \! P* E: z7 |/ z6 a% Tvv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
7 L; J1 M/ S$ k- T  H
8 b7 ?6 \8 Z# r" X原來如此, 抱歉抱歉! 因我最初以為你刻意玩野
/ l* H' b# u. [
但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
' o  \0 H6 }4 r. K, j因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事
! @3 |& L: o3 M- @. bandyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
5 k; A2 |& C  U4 i% k! E2 I雞先和蛋先的問題 1 @$ l; U2 `) P1 m
就結果而言,狗哥係求仁得仁啫
$ ~1 R/ ~. |& i3 ~& {3 k; h9 q; p& L4 p7 D, d

' i/ r' x1 b, |2 T7 b
4 u# S, w- W( s" H9 `2 P' ^/ f; |
但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
+ K7 P, V' Z; p6 H1 E& Y呢個就心照不宣喇
因: 你老母俾阿差搞
' K7 t1 b8 _! k2 ]果: 生咗你條打亂種出來8 R+ T9 W- y$ z. a8 l
/ k+ \$ |) k5 a+ G/ b2 z

) [, ]7 j* Q( F' U) r3 O可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
5 b7 V9 S& f0 a8 A4 x打狗棒 發表於 2011-3-15 11:47 AM
6 B3 P* i) D3 P# X! X1 A1 e* q6 w. t% g+ T
飲左五花茶未呀?  差仔  
  W0 O% q3 @- S3 ]8 f( @2 T, r" D2 E
8 }* ~# ^1 j7 T6 }
明白的..
  o! i; W! R6 u& Q3 S
3 }' J* @0 b" Q# S说来好像有点自私..% Y! k, d8 s$ z$ X
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...3 n. S0 T! K" r/ }3 i3 g
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
身處強國.........
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     ' h2 j; |2 a* q
K2K 發表於 2011-3-15 11:50 AM
驚就返印度, 香港唔適合你
$ U+ O& A5 l) O/ Z( Y( a* a) |0 ]

: m  K) d" w4 N, \; m和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
- g+ j- D/ P! {7 j! G6 p0 o& V總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?: T/ t: {8 j# X8 G+ i
! P  R3 j. x, T9 M  Y
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎? ...
' z% m, [  W. d; g: bandyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
+ |6 L- N6 J6 G5 o0 c/ y
) o4 M2 b2 `- X3 E唔好講到你自己好客觀咁啦,  睇返呢條thread,   其實係你有份帶開話題架....  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。