<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠蛙膠盤】NBA十一月得分王齊齊估
返回列表 回復 發帖
[center]Support 蛙叔叔.........
一於整個 "冷中冷" 過你嘆吓........

拿殊 ......[/center]
1分 Kobe Bryant
Originally posted by Edgar Davids at 2007-11-1 06:37 AM:
我話你哋儍就真......:lol...
係囉,我又出名成日加錯分

喂你留番d面俾我得唔得
Originally posted by Edgar Davids at 2007-11-1 06:40 AM:
...
有膽色!

不過無智慧,我代表咸水海多謝你呢分!
Originally posted by toro at 2007-11-1 07:30:

有膽色!

不過無智慧,我代表咸水海多謝你呢分!
死喇.........我呢件盲毛唔識波咖,買邊個好呢...........?
又想撐呀蛙場又想支持呀duff...........
"拿殊"話? 就一於一分"殊"咸水海啦~
一分Carmelo Anthony
Originally posted by 步步高 at 2007-11-1 12:59 AM:
1分kobe....第一場就45分...問你驚唔驚....
o個場係11月之前架喎
而且佢仲受傷患同轉會影響
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-1 07:51 AM:

死喇.........我呢件盲毛唔識波...
路過... 推1分落咸水海
勒邦占士
Originally posted by Edgar Davids at 2007-11-1 06:40:
一於整個 "冷中冷" 過你嘆吓........
一大分   拿殊 ......
Originally posted by BOYDWAN at 2007-11-1 07:51:

死喇.........我呢件盲毛唔識波咖,買邊個好呢...........?
又想撐呀蛙場又想支持呀duff...........
"拿殊"話? 就一於一分"殊"咸水海啦~

[center].............你兩個Support前支持後都係1人買1分...............[/center]

[center]~我都撐膠蛙~

我買5分米高佐敦個接班人高比拜人
[/center]

殺呀!殺呀!殺呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【膠蛙膠盤】NBA十一月得分王齊齊估

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。